Boottochten in Utrecht | Ontdek de mooiste plekjes vanaf de Oudegracht, De Vecht of de Loosdrechtse Plassen

De meest populaire en unieke manier om Utrecht te ontdekken, is vanaf de grachten van Utrecht. Een gezellige borrelboot of een originele teamgame in sloepjes op het water. Onze boottochten in Utrecht zijn keer op keer een feest voor u en uw gasten. Naast de boottochten in het centrum van Utrecht in combinatie met een lunch, diner of een bezoek aan een bierbrouwerij, bieden we ook originele en unieke vaartochten in de provincie Utrecht. Bijvoorbeeld een vaartocht over de prachtig historische hoofdvaarweg “De Vecht”. Of een vaart op de Loosdrechtse Plassen. Hier organiseren we ook vele sportieve activiteiten op het water, zoals zeilen en waterskiën.

Onze boottochten op de grachten, De Vecht en de Loosdrechtse Plassen zijn natuurlijk heerlijk in de warme maanden van het jaar, maar juist ook in de wintermaanden! zit u er warmpjes bij. Onze gidsen, entertainers, muzikanten en zangers kunnen zorgen voor de nodige informatie en feestelijk vermaak aan boord.

Bekijk onze vele boottochten met of zonder catering of vraag naar alle mogelijkheden op maat! Bel 030 – 223 22 31 of stel uw vraag online via ons contactformulier. We reageren binnen een werkdag.

Het groepsuitje met rondvaart, rondleiding door het spoorwegmuseum en heerlijk driegangendiner. Een smaakvol groepsuitje van UtrechtseUitjes.nl Gaat u mee?

Groepsuitje Boottocht, Spoorwegmuseum en diner

Uw arrangement in Utrecht begint op uw eigen rondvaartboot. Vanuit hartje Utrecht vaart u over de grachten naar het Spoorwegmuseum. Daar staat de ervaren gids voor u klaar die u tijdens een interessante rondleiding van alles over de geschiedenis van…