Ontdek de geheimen en historie van Utrecht | Culturele uitjes en typisch Utrecht activiteiten

Utrecht is trots op haar historie, kunst en cultuur. We nemen u graag mee naar de mooiste gebieden, gebouwen, musea en andere bezienswaardigheden die de stad rijk is. Werkelijk een parel van een stad.

Utrecht heeft zoveel te bieden, dat een bezoek van één dag eigenlijk niet volstaat. We bieden daarom ook typisch Utrecht arrangementen met overnachting aan. Het groepsarrangement kan hiermee worden uitgebreid met een avondje Utrecht aan de Oudegracht in de vele gezellige cafés of juist met een besloten evenement in een van de vele historische en industriële locaties. Eindresultaat is nog meer beleving en verbinding tijdens uw verblijf in de Domstad.

Bekijk onze culturele uitjes en activiteiten en “live like a local”! Voor een typisch Utrecht arrangement op maat kunt u ook direct contact opnemen met onze Utrecht kenners. Bel 030 – 223 22 31 of stel uw vraag online via ons contactformulier. We reageren binnen een werkdag.

Het groepsuitje met rondvaart, rondleiding door het spoorwegmuseum en heerlijk driegangendiner. Een smaakvol groepsuitje van UtrechtseUitjes.nl Gaat u mee?

Groepsuitje Boottocht, Spoorwegmuseum en diner

Uw arrangement in Utrecht begint op uw eigen rondvaartboot. Vanuit hartje Utrecht vaart u over de grachten naar het Spoorwegmuseum. Daar staat de ervaren gids voor u klaar die u tijdens een interessante rondleiding van alles over de geschiedenis van…