Stadsspellen in Utrecht – teambuilding tijdens een unieke citygame!

Op zoek naar uitdagende citygames in Utrecht? Ontdek de bekende en minder bekende plekjes en wetenswaardigheden van Utrecht tijdens een gps citygame vol teambuilding en competitie. Vele thema’s als sabotage, moord, treasure hunt, misdaad, escape en meer zijn verwerkt in de verschillende stadsspellen. Spannende en uitdagende GPS ontdekkingstochten dwars door onze Domstad.

Onze stadsspellen zijn gebaseerd op speurtochten met GPS en tablet. De teams krijgen via tablet en door speurwerk vragen en opdrachten die aansluiten bij het gekozen thema. Het is bij ons ook mogelijk om een stadsspel in Utrecht volledig op maat voor uw gezelschap te ontwikkelen.

Al onze stadsspellen worden begeleid door professionele en enthousiaste spelleiders en tevens kenners Utrecht Geïnteresseerd?
Neem gerust even contact op en bel 030 – 223 22 31 of stel uw vraag online via ons contactformulier. We reageren binnen een werkdag.

Hunted | The Game Experience

Jouw team is voortvluchtig en de recherche is met man en macht op zoek naar jullie. Het is jullie taak om uit de handen te blijven van de recherche. Ons spannendste spel ooit speel je nu met al je collega's!
walk-together-coronaproof-uitje

Healthy Walk Together | Virtual Teamwalk | Coronaproof

Wanneer veel van je collega's/medewerkers nog thuiswerken en je ze meer beweging wilt bieden, is het leuk om outdoor teambuilding op afstand te doen. Hierbij kun je door middel van onze applicatie opdrachten activeren, nadat een bepaalde afstand is afgelegd.…