Tablet Teamgames | Digitale gps speurtochten dwars door Utrecht

Interactie en teambuilding staan centraal bij onze digitale Tablet Teamgames rond de Oudegracht van Utrecht. Directe actie en reactie via de tablet met een speciale Utrecht App. Speuren met je team door Utrecht naar originele vragen en opdrachten op bijzondere plekjes, op jacht naar de overwinning! Deze digitale speurtocht in Utrecht werkt via gps en de vragen en opdrachten worden zichtbaar in de tablet wanneer een team arriveert op de gewenste locatie.

Met vragen en opdrachten, aangevuld met video’s en foto’s, ontdekt u Utrecht en haar bijzondere (geheime) plekjes en hotspots. De digitalisering maakt het mogelijk persoonlijke vragen en opdrachten, alsmede video’s en foto’s toe te voegen aan de teamgame. Uw eigen digitale speurtocht in Utrecht met vragen over uw bedrijf, collega’s, relaties of ieder ander gewenst thema!

Wij adviseren u graag bij de keuze van de juiste digitale gps speurtocht en werken indien gewenst een ‘op maat’ bedrijfsgame voor u uit. Vertel ons uw doelen en wensen en we presenteren u een uniek programma in onze Domstad.

Neem contact op met onze Utrecht-specialisten of bel direct. 030 – 223 22 31.

TV Quiz Show

De Grote Online TV Quiz Show

Speel nu de aller-gezelligste online quiz van Nederland vol variatie en interactie! Een unieke Quiz Show waarbij bekende TV-quizformats in verschillende rondes de revue passeren. Alles onder leiding van een professionele (live!) host.
walk-together-coronaproof-uitje

Healthy Walk Together | Virtual Teamwalk | Coronaproof

Wanneer veel van je collega's/medewerkers nog thuiswerken en je ze meer beweging wilt bieden, is het leuk om outdoor teambuilding op afstand te doen. Hierbij kun je door middel van onze applicatie opdrachten activeren, nadat een bepaalde afstand is afgelegd.…
Online Pubquiz

Online Pubquiz

Speel deze hilarische Online Pubquiz samen met collega’s op je eigen scherm! Onze quizmaster entertaint van afstand live en geeft uitleg voor iedere ronde. Dit zorgt voor leuke interacties en zo kun je toch samen op een originele manier quizzen.