Ontdek onze Domstad tijdens een groepsuitje in Utrecht

Bent u op zoek naar een origineel groepsuitje in Utrecht? We bieden uiteenlopende teamuitjes om onze prachtige stad te ontdekken. Beleef onze groepsuitjes in Utrecht te voet in de binnenstad, op de boot, aan tafel in een van de vele sfeervolle restaurants, in een fort, in het park, op de solex en op heel veel andere manieren.

Het is natuurlijk ook mogelijk om bij ons een groepsuitje in Utrecht volledig ‘op maat’ samen te stellen. Bijvoorbeeld in spelvorm, waarbij men in kleine teams aan de hand van opdrachten en vragen de stad ontdekt en ondertussen geïnformeerd wordt. Zo ontwikkelen we ook ‘op maat’ gps tochten met tablet in Utrecht met één of meerdere thema’s. Culinaire rondleidingen met kleine proeverij-tjes of een historische tocht langs gebouwen en een bezoek aan musea naar eigen keuze.

Heeft u interesse of speciale wensen voor een onvergetelijke groepsrondleiding in onze Domstad? Neem gerust even contact op en bel 030 – 223 22 31 of stel uw vraag online via ons contactformulier.

Hunted | The Game Experience

Jouw team is voortvluchtig en de recherche is met man en macht op zoek naar jullie. Het is jullie taak om uit de handen te blijven van de recherche. Ons spannendste spel ooit speel je nu met al je collega's!
TV Quiz Show

De Grote Online TV Quiz Show

Speel nu de aller-gezelligste online quiz van Nederland vol variatie en interactie! Een unieke Quiz Show waarbij bekende TV-quizformats in verschillende rondes de revue passeren. Alles onder leiding van een professionele (live!) host.