Op zoek naar originele groepsarrangementen in Utrecht? | Teambuilding en fun in onze Domstad!

Ruim 20 jaar organiseren we met veel passie en plezier originele groepsarrangementen in Utrecht voor uiteenlopende bedrijven. Aan de hand van uw wensen en doelstellingen bekijken we gezamenlijk de mogelijkheden en werken een uniek groepsarrangement voor uw collega’s uit.

Utrecht is een prachtige en zeer geschikte stad voor de organisatie van een onvergetelijk arrangement. Onze Domstad heeft zoveel moois te bieden en zowel in de binnenstad als in de omgeving is voor iedereen een geschikte activiteit op de gewenste locatie. Sportieve arrangementen, culturele arrangementen, avondarrangementen en arrangementen op maat in Utrecht.

Onze event managers kennen Utrecht van binnen en van buiten en helpen u graag verder. Neem gerust even contact op en bel 030 – 223 22 31 of stel uw vraag online via ons contactformulier.

bedrijfsfeest-jubileumfeest-utrecht

Bedrijfsfeest of jubileumfeest in Utrecht organiseren?

U staat voor de uitdaging om een waardevol bedrijfsfeest of jubileumfeest in Utrecht te organiseren. Een event waar uw collega's naar uitkijken en nog lang over napraten. Dan adviseren wij de jarenlange expertise van hét eventbureau van Utrecht: ub-events.
Het walking dinner door Utrecht, 3 restaurants, 3 gangen en 3 tafelschikkingen. Met recht heerlijke teambuilding bij uitrechtseuitjes.nl

Walking Dinner door Utrecht

Het Walking dinner door Utrecht, drie restaurants, drie heerlijke gangen en drie tafelschikkingen. Al het goede komt in drieën, ga mee en boek dit fantastische culinaire ontdekkingsuitje!