Actieve teamuitjes en speldiners in het mooiste fort van Nederland | Fort bij Vechten

Bent u op zoek naar actieve outdoor teamuitjes in Utrecht en omgeving? Op het prachtige terrein van Fort bij Vechten te Bunnik organiseren we verschillende outdoor activiteiten waar teambuilding en fun voorop staan.

Een unieke locatie centraal in Nederland waar vele bedrijven en groepen u zijn voorgegaan. In samenwerking met het fort organiseren we unieke teambuilding programma’s in combinatie met lekker eten en drinken voor groepen en bedrijven. We hebben de verschillende teamuitjes op het fort voor u op een rijtje gezet.

Organiseert u liever iets op maat? Graag zelfs, neem contact op met onze Utrecht-specialisten.  *030 – 223 22 31.

Outdoor cooking op Fort bij vechten. Smakelijke teambuilding in Utrecht!

Outdoor Cooking – Koken op houtvuur

Het kookavontuur dat door uw teamwork tot stand komt. Heerlijk genieten van het buiten zijn en fantastisch eten, ervaar Outdoor Cooking bij een prachtig Fort bij Vechten in Utrecht!
Het schietuijte Outdoor Shooting Games op Fort Vechten, een wereldreis door de tijd waarbij u zelf diverse wapens gaat bouwen en gebruiken. Mik op teambuilding met UtrechtseUitjes.nl

Outdoor Shooting Games – Fort Vechten

Dit schietuitje neemt u mee door een reis in de tijd en over de wereld op Fort bij Vechten! Tijdens de Outdoor Shooting games maakt u kennis met de verschillende schietvormen door de eeuwen heen, die u uiteraard zelf mag…