Weekend- Dag- en Avond Arrangementen| Groepsarrangement in Utrecht

Het organiseren van bedrijfsuitjes in Utrecht vinden we het allermooiste wat er is. Maar als je ons vraagt wat de grootste uitdaging is en de meeste voldoening geeft, dan is dit een groepsarrangement in Utrecht op maat! Een weekend, een volledige dag of een dagdeel, in samenspraak organiseren we uiteindelijk het ideale groepsarrangement.

Het is onze specialiteit en ook iedere keer opnieuw een geweldige uitdaging om een weekendarrangementen of een dagarrangement in Utrecht volledig ‘op maat’ samen te stellen en te verzorgen voor onze opdrachtgevers. Samen bespreken we eerst de doelen en wensen en met onze brede kennis en vele contacten in Utrecht zorgen we voor de juiste invulling bij ieder budget.

Graag bespreken we uw wensen en de organisatie van een groepsarrangement in Utrecht met u. Bel 030 – 223 22 31 of stel uw vraag online via ons contactformulier. We reageren binnen een werkdag.

Het Pubquiz Dinerspel in Utrecht

Dit Pubquiz Dinerspel, het bedrijfsuitje waarbij we triviantkennis combineren met eten, drinken en veel gezelligheid. geschikt voor jong en oud en altijd, iedereen doet mee!
bedrijfsfeest-jubileumfeest-utrecht

Bedrijfsfeest of jubileumfeest in Utrecht organiseren?

U staat voor de uitdaging om een waardevol bedrijfsfeest of jubileumfeest in Utrecht te organiseren. Een event waar uw collega's naar uitkijken en nog lang over napraten. Dan adviseren wij de jarenlange expertise van hét eventbureau van Utrecht: ub-events.