1,5 METER TEAMUITJES IN UTRECHT | EINDELIJK ELKAAR WEER ONTMOETEN!

1,5 meter uitjes in Utrecht | Juist nu, in deze voor velen moeilijke tijd is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s. Hoe bewaar je de onderlinge teamspirit in een tijd waarin velen onder ons noodgedwongen thuiswerken en anderen wel op kantoor samenwerken, op anderhalve meter afstand – coronaproof?

Wij hebben niet stilgezeten en diverse originele 1,5 meter uitjes in Utrecht (op)nieuw ontwikkeld naar de geldende adviezen en richtlijnen die door het RIVM zijn vastgesteld. Bekijk ons 1,5 meter protocol | Utrecht.

Uiteraard volgen ook wij de situatie omtrent het Coronavirus op de voet en doen wij er alles aan om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te informeren en adviseren. Mocht u een reservering hebben gemaakt of gaan maken en het RIVM spreekt deze datum tegen, kunt u kosteloos uw reeds geboekte datum verzetten.

Bekijk de coronaproof mogelijkheden in Utrecht en dus ook mogelijk vanuit uw kantoor en neem vooral contact op om al uw wensen te bespreken. Tel: 030-223 22 31

Naast fysieke uitjes op 1,5 meter afstand, hebben we ook volledig ‘online uitjes’ die nu al geboekt en georganiseerd kunnen worden voor groepen tot wel 1500 personen in Utrecht. Ook de hybride uitjes zijn zeer populair, waar een deel van de collega’s thuis vanachter de laptop digitaal deelneemt en samenwerkt met de andere collega’s die weer samenwerken aan ludieke en uitdagende vragen en opdrachten in en rondom het kantoor of op een locatie naar keuze in Utrecht. Alles ‘Coronaproof’.