Op zoek naar de beste en leukste groepsactiviteiten in Utrecht?

Staat een bezoek aan onze prachtige Domstad op het programma? Sowieso een goede keuze vinden wij en nog leuker om dan ook te kiezen uit ons aanbod van groepsactiviteiten in Utrecht.

De keuze van de juiste activiteit in Utrecht hangt mede af van uw wensen. Zoekt u een indoor activiteit of juist een activiteit die zich buiten afspeelt? Meer sportief of een culturele activiteit? Vragen die u zichzelf moet stellen, maar waar wij u ook graag bij adviseren. Onze professionele event managers kennen alle geheimpjes van Utrecht en weten een hele goede en geslaagde invulling te geven aan uw wensen en doelen.

Neem gerust even contact op en bel 030 – 223 22 31 of stel uw vraag online via ons contactformulier. We reageren binnen een werkdag.

Virtual reality dinerspel – VR Dining – Game Edition

Het virtual reality dinerspel, onze unieke combinatie van futuristische teambuilding en ouderwets gezellig eten. Beleef fantastische virtual reality ervaringen als team. Dit spel is een perfecte teambuilding voor het werken in de 21e eeuw waar ook steeds vaker op verschillende…