Op zoek naar de beste en leukste groepsactiviteiten in Utrecht?

Staat een bezoek aan onze prachtige Domstad in voorjaar of zomer op het programma? Sowieso een goede keuze vinden wij en nog leuker om dan ook te kiezen uit ons aanbod van groepsactiviteiten in Utrecht.

De keuze van de juiste activiteit in Utrecht hangt mede af van uw wensen. Zoekt u een indoor activiteit of juist een activiteit die zich buiten afspeelt? Meer sportief of een culturele activiteit? Vragen die u zichzelf moet stellen, maar waar wij u ook graag bij adviseren. Onze professionele event managers kennen alle geheimpjes van Utrecht en weten een hele goede en geslaagde invulling te geven aan uw wensen en doelen.

Neem gerust even contact op en bel 030 – 223 22 31 of stel uw vraag online via ons contactformulier. We reageren binnen een werkdag.

Hunted | The Game Experience

Jouw team is voortvluchtig en de recherche is met man en macht op zoek naar jullie. Het is jullie taak om uit de handen te blijven van de recherche. Ons spannendste spel ooit speel je nu met al je collega's!
TV Quiz Show

De Grote Online TV Quiz Show

Speel nu de aller-gezelligste online quiz van Nederland vol variatie en interactie! Een unieke Quiz Show waarbij bekende TV-quizformats in verschillende rondes de revue passeren. Alles onder leiding van een professionele (live!) host.
Online Pubquiz

Online Pubquiz

Speel deze hilarische Online Pubquiz samen met collega’s op je eigen scherm! Onze quizmaster entertaint van afstand live en geeft uitleg voor iedere ronde. Dit zorgt voor leuke interacties en zo kun je toch samen op een originele manier quizzen.