Zoo Escape Game – Dierenpark Amersfoort

Prijs vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Zoo Escape Dierenpark Amersfoort is de ideale combinatie tussen een kennismaking met het prachtige Dierenpark Amersfoort en de spannende variant voor grote groepen op de Escape Room. Ontsnap tijdig aan de gevaren van de dierentuin en werk samen met uw team om de tegenstander op afstand te houden en als eerste te ontsnappen. Hersenkrakers, ludieke opdrachten en uitdagende vragen laten zien welke secretaresse een echte speurneus blijkt, hoe strategisch de administratie werkt en welke koffiejuffrouw makkelijk de leiding neemt. Vraag nu meer informatie en ga met ons op dierenavontuur.

Hoe verloopt de Zoo Escape Dierenpark Amersfoort?

Uw gezelschap komt samen op een centrale plekt in het Dierenpark. Terwijl u geniet van een kopje koffie, thee of wat fris legt de spelleiding u het spel uit. Ook krijgt u de instructies die nodig zijn om te kunnen ontsnappen. Als de koffie op is verdelen we het gezelschap in teams. Ieder team krijgt de Tablet met Zoo Escape app. Via de app ontvangt u de opdrachten om de coördinaten te vinden op weg naar de ontsnapping. Drie uur lang trekt u met uw team door het Dierenpart Amersfoort. Van binnen, van buiten, ondersteboven en van links naar rechts leert u de dierentuin kennen. Ondertussen voert u de opdrachten uit om extra punten en clues te verzamelen die u voor het eindspel hard nodig zult hebben.

Een half uur voor het eind ontvangen alle teams de laatste aanwijzing en gaat ieder team op zoek naar de uitgang en… hoe groot het park ook is, er is maar één juiste ontsnapping. Komt u buiten de no-go-area of neemt u een verkeerde uitgang? De app registreert alles en verrekent de strafpunten direct met uw met veel inspanning verdiende saldo. Het team dat als eerste eindigt en het meeste punten overhoudt is de terechte winnaar van deze unieke culturele escape.

Tijdens de prijsuitreiking kan de strijdbijl begraven worden en is er tijd voor hilarische anekdotes en ervaringen. De winnaars worden met een passende prijs in het zonnetje gezet.

De Zoo Escape als teambuilding

De Zoo Escape is als teambuilding geschikt voor groepen van 20 tot 300 personen (meer deelnemers zijn overleg mogelijk). Door de spannende en gezonde competitie tussen de teams en het beroep op uw samenwerking, creativiteit, strijdvaardigheid en competitie leert u als team op elkaar vertrouwen en samen een goed einde te bereiken. Als u de teambuilding-ervaring nog verder wilt verhogen is het wellicht een idee om eigen vragen of opmerkingen in het spel te verwerken. Dankzij onze speciale apparatuur kunnen we zowel videobeelden, foto’s als gezongen items verwerken. Hoe dan ook, de ervaringen van vandaag neemt u, samen met de gezellige herinneringen, voor lange tijd mee terug naar kantoor.

Heeft u ook al zo’n zin om Dierenpark Amersfoort te verkennen en snel van uw collega’s te ontsnappen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Wat is inbegrepen bij de Zoo Escape in Dierenpark Amersfoort?

Naast een mix tussen competitie en saamhorigheid, intelligentie en slimheid, strijd en samenwerking, maar bovenal veel gezelligheid is de Zoo Escape inclusief:

  • Ontvangst met koffie / thee / fris
  • Professionele begeleiding gedurende hele arrangement
  • Tablet per team
  • Speciale Zoo Escape App
  • Bijhorende spelmaterialen
  • Prijsuitreiking
  • Originele prijs voor het winnende team.
  • Desgewenst verwerken wij vragen of opdrachten op maat.

* Genoemde prijs is exclusief entreeprijs dierentuin.

Bekijk hieronder de reactie van Emiel, speler Zoo Escape:

Kunt u de Zoo Escape ook combineren met andere activiteiten of in andere dierentuinen?

Na het Escape spel is het leuk om met elkaar nog een hapje te gaan eten of gezellig te borrelen. Het altijd verrassende Utrecht en omgeving kennen op dat gebied voor ons geen geheimen, dus we informeren u graag. Zo breiden wij de Zoo Escape graag uit met bijvoorbeeld een gezellige borrel en/of heerlijk diner.

Heeft u vragen, wilt u meteen boeken of ontvangt u liever meer informatie? Wij helpen u graag als u contact met ons opneemt.

 


Pers.Prijs
> 50€ 22,50 p.p. excl. BTW
40 - 49€ 24,50 p.p. excl. BTW
30 - 39€ 27,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 31,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.