Zeskamp, sportieve teambuilding en fun in Utrecht

Prijs vanaf € 34,50 p.p. excl. BTW

Onze Zeskamp is een ideale teambuilding in Utrecht. Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u in de frisse buitenlucht de sportieve strijd met elkaar aan. Het verleggen van sportieve grenzen bewaren we voor een andere gelegenheid, dus of u niet verder loopt dan van uw stoel naar de koffie-automaat of uw hand niet omdraait voor de marathon, de Zeskamp is leuk voor iedereen! Bovendien is samenwerken een voorwaarde voor teambuilding en speelt u de spellen in teamverband. Helpen mag dus! Hoe ziet de directie eruit in korte broek? Bedriegt de schijn als u die sportieve posturen ziet ploeteren? Onze Zeskamp laat het u op een gezellige en sportieve manier ervaren. Kunt u niet wachten? Vraag dan nu meer informatie aan!

Hoe verloopt de Zeskamp?

Van tevoren hebben we met u overlegd over de sportieve onderdelen en het sportieve niveau. Zoals gezegd, de Zeskamp wordt leuk voor iedereen! Als u aankomt op een van onze buitenlocaties staat het spelparcours al opgesteld. De Loosdrechtse Plassen, de Voorveldse polder of toch liever een hele andere locatie? In overleg maken we het graag mogelijk.

Nadat uw gezelschap in teams is verdeelt krijgt u per team het schema van vandaag. Uw team komt op alle onderdelen in actie. Soms speelt u alleen en bij andere onderdelen speelt u steeds tegen een ander team. Als uw team een onderdeel wint verdient u waardevolle punten. Immers, alleen het team met de meeste punten mag zich de winnaar noemen! Om het spel nog spannender te maken krijgt ieder team één joker. Op het onderdeel naar keuze waar de joker wordt ingezet, verdubbelt uw puntenaantal. Het is dus belangrijk om op tijd bij het onderdeel te zijn waar u verwacht wordt, aangezien u anders minder punten verdient.  Omdat de veiligheid hoog in het vaandel staat, begeleidt onze deskundige begeleiding elk onderdeel.

Het winnende team verdient het om met prijs en eeuwige roem te overladen. Onze afsluitende prijsuitreiking is daarvoor de ideale gelegenheid!

Heeft u ook al zin om Utrecht sportief onveilig te maken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Wat is inbegrepen bij uw sportieve Zeskamp in Utrecht?

Naast sportieve teambuilding, veel samenwerking, uitdaging en gezelligheid is deze Zeskamp inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Zes actieve / sportieve spellen (in overleg)
  • Spelmaterialen
  • Overzicht met aanvang van de onderdelen van de Zeskamp
  • Prijsuitreiking
  • Originele prijs voor het winnende team

Desgewenst organiseren we deze sportieve teambuilding ook in het Engels

Kun je de Zeskamp ook combineren met andere activiteiten?

Na de sportieve krachtmeting heeft u vast honger en dorst. Een lekkere lunch, gezellige borrel of heuse barbecue op uw locatie wordt dan vast door de deelnemers gewaardeerd. Vanzelfsprekend kunnen wij de uitbreiding van de Zeskamp met een gezellige borrel en/of een lekker diner, uitgebreide lunch of zelfs een heuse barbecue op uw locatie verzorgen. Bel of mail; we vertellen u graag meer.

Op welke locaties in Utrecht is de Zeskamp te organiseren?

Utrecht biedt veel mooie locaties voor de Zeskamp. Bijvoorbeeld op de stranden bij de Loosdrechtse- en Vinkeveense Plassen, het Julianapark, Park Nieuweroord en de Voorveldse polder.

Het is ook mogelijk om de Zeskamp te organiseren in Amsterdam, Haarlem of Den Bosch en afhankelijk van uw locatie op andere locaties in Nederland.

Vraag naar de vele mogelijkheden.

 

 

 


Pers.Prijs
> 50€ 34.50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 36.50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 39.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.