Het Voedselbank Stadsspel waarbij iedereen wint! | Beste keuze in bizarre tijd!

Prijs vanaf € 26,50 p.p. excl. BTW

De Voedselbank zorgt ervoor dat mensen die een minimumbestaan leiden toch genoeg verse producten krijgen om gezond te leven. Een gezellig uitje zit er voor de klanten van de voedselbank niet in. Zeker niet in deze bizarre Corona tijd, waarin meer mensen en gezinnen dan voorheen rond kunnen komen met behulp de Voedselbank. Daarom besloten wij een speciaal bedrijfsuitje in Utrecht te ontwikkelen dat naast hartstikke leuk ook nog eens bijzonder maatschappelijk verantwoord is. Samen met de voedselbank bedachten wij een uniek stadsspel waar u uw geitenwollen sokken niet voor hoeft te dragen en waar iedereen de winnaar is. De aard van dit bedrijfsuitje maakt dat dit teamuitje ook zeer gewild is in de non-profit sector.

Heeft u nu al zin in een maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje waarbij iedereen wint? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk houden we ons tijdens de teamgame aan alle extra noodzakelijke regels met betrekking tot het voorkomen van verspreiding van het coronavirus (COVID-19). Check ons 1,5 meter protocol (COVID-19)

Wat houdt het voedselbank stadsspel in? | Corona Proof!

In de binnenstad van Utrecht gaat u op onderzoek uit. De route ontdekt u via de tablet met Voedselbank App door de opdrachten te doen en de vragen te beantwoorden die u onderweg tegenkomt. Zo leert u Utrecht en het goede doel pas echt kennen. Wie weet het antwoord op de vraag hoeveel treden de trappen in de Dom hebben? Wie bedenkt de leukste promofoto voor onze maatschappelijke partner? De antwoorden weet u na vandaag vast! Aan het eind van het spel verzamelen we weer bij onze centrale locatie. Daar tellen we het bedrag van de donaties op en reiken we een grote cheque uit. Met een drankje proosten we vervolgens op de gezellige (mid)dag en het succes voor de Voedselbank.

Vandaag geen competitie, deze teambuilding is vooral gericht op saamhorigheid, samen werken, altruïsme en creativiteit. Alleen zo zamelen we samen de grootste prijs van dit bedrijfsuitje in, een klinkende donatie! Het euforische gevoel bij de overhandiging is er overigens niet minder om.

Hoe is de voedselbank bij dit teamspel betrokken?

Voor € 5,00 kan de Voedselbank al een pakket met gezonde voeding voor een heel gezin samenstellen. Het doel van vandaag is dan ook om per deelnemer aan dit maatschappelijk verantwoorde bedrijfsuitje één voedingspakket te doneren.

Wilt u weten hoe het geld besteed wordt of hoe zij voor zo’n laag bedrag per gezin kunnen slagen? De Voedselbank verzorgt graag een presentatie voor of na het spel (in overleg). Uiteraard hebben zij ook input geleverd om uw stadsspel zo uitdagend mogelijk te maken.

Wilt u ook spelenderwijs een gezin trakteren op gezonde voeding? Neem dan contact met ons op.

Wat heeft het Voedselbank Stadsspel in Utrecht u te bieden?

Naast een hilarische middag, saamhorigheid en de wetenschap dat u daadwerkelijk maatschappelijk betrokken bent biedt dit 1,5 meter bedrijfsuitje u:

  • Een donatie van € 5,00 per persoon die mede namens u door Uitjesbureau wordt overgemaakt.
  • Spelprogramma in en over Utrecht, de Voedselbank en ‘op maat’ opdrachten.
  • Kwalitatief goede spelmaterialen
  • Professionele begeleiding
  • Één ontvangstconsumptie per persoon
  • Veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.

Is de steun aan de Voedselbank ook in andere steden te bieden of te combineren?

Uitjesbureau.nl staat voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en saamhorigheid. Daarom steunen wij de voedselbank in elke stad waar wij actief zijn. Ook willen wij altijd meedenken om uw steun aan dit initiatief te combineren met andere evenementen die bijdragen aan een maatschappelijk verantwoorde stad. Als u contact met ons opneemt denken wij graag met u mee.


Pers.Prijs
> 50€ 26.50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 29.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 36.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.