Het Voedselbank Stadsspel in Utrecht, met alleen maar winnaars!

Prijs vanaf € 26,50 p.p. excl. BTW

De Voedselbank kennen velen van u gelukkig alleen via de media. Toch zijn er veel mensen die van deze organisatie afhankelijk zijn om hun gezin gezond te eten te kunnen geven. Zij hebben veel aan hun hoofd, maar zeker geen gezellig bedrijfsuitje. Daarom hebben wij met de Voedselbank een gezellig en tegelijk maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje ontwikkeld, waarbij hun cliënten toch de winnaars zijn van zo’n uitje. Vandaag speelt u samen om zo veel mogelijk geld voor de Voedselbank te verdienen. Dit door een uniek stadsspel te spelen in de binnenstad van Utrecht. De aard van dit spel maakt dat dit bedrijfsuitje ook zeer gewild is in de non-profit sector.

Heeft u nu al zin in een maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje waarbij u al wint zodra u geboekt heeft? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat houdt het voedselbank stadsspel in?

In de binnenstad van Utrecht gaat u op onderzoek uit. De route ontdekt u via de tablet met Voedselbank App door de opdrachten te doen en de vragen te beantwoorden die u onderweg tegenkomt. Zo leert u Utrecht en het goede doel pas echt kennen. Wie weet het antwoord op de vraag hoeveel treden de trappen in de Dom hebben? Wie bedenkt de leukste promofoto voor onze maatschappelijke partner? De antwoorden weet u na vandaag vast! Aan het eind van het spel verzamelen we weer bij onze centrale locatie. Daar tellen we het bedrag van de donaties op en reiken we een grote cheque uit. Met een drankje proosten we vervolgens op de gezellige (mid)dag en het succes voor de Voedselbank.

Vandaag geen competitie, deze teambuilding is vooral gericht op saamhorigheid, samen werken, altruïsme en creativiteit. Alleen zo zamelen we samen de grootste prijs van dit bedrijfsuitje in, een klinkende donatie! Het euforische gevoel bij de overhandiging is er overigens niet minder om.

Hoe is de voedselbank bij dit spel betrokken?

Voor € 5,00 kan de Voedselbank al een pakket met gezonde voeding voor een heel gezin samenstellen. Het doel van vandaag is dan ook om per deelnemer aan dit maatschappelijk verantwoorde bedrijfsuitje één voedingspakket te doneren.

Wilt u weten hoe het geld besteed wordt of hoe zij voor zo’n laag bedrag per gezin kunnen slagen? De Voedselbank verzorgt graag een presentatie voor of na het spel (in overleg). Uiteraard hebben zij ook input geleverd om uw stadsspel zo uitdagend mogelijk te maken.

Wilt u ook spelenderwijs een gezin trakteren op gezonde voeding? Neem dan contact met ons op.

Wat heeft het Voedselbank Stadsspel u te bieden?

Naast een uitdagende kennismaking met Utrecht en ons goede doel, een spannend spel, saamhorigheid en de wetenschap dat elders eten op tafel laat zetten biedt dit maatschappelijk verantwoorde bedrijfsuitje u:

  • Tablet met Voedselbank App per team
  • Één consumptie per persoon
  • Spelprogramma
  • Spelmaterialen
  • Professionele begeleiding
  • Een donatie van € 5,00 per persoon die mede namens u door Uitjesbureau wordt overgemaakt.

Is de steun aan de Voedselbank ook in andere steden te bieden of te combineren?

Uitjesbureau.nl staat voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en saamhorigheid. Daarom steunen wij de voedselbank in elke stad waar wij actief zijn. Ook willen wij altijd meedenken om uw steun aan dit initiatief te combineren met andere evenementen die bijdragen aan een maatschappelijk verantwoorde stad. Als u contact met ons opneemt denken wij graag met u mee.


Pers.Prijs
> 50€ 26.50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 29.50 p.p. excl BTW
20 - 29€ 32.50 p.p. excl BTW
15 - 19€ 36.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.