Het originele Wie is de Mol spel in Utrecht | 1,5 meter Uitje!

Prijs vanaf € 39,50 p.p. excl. BTW

Het originele Wie is de Mol spel als bedrijfsuitje. Wie wil dat nu niet? Op kantoor alvast wedden op uw eigen mollen of alvast proberen een bondje te sluiten met uw collega’s? De voorpret is al reden op zich om dit teamuitje in Utrecht te organiseren! Zeker ook omdat we de Mollen vooraf inlichten, zij kunnen dus al op kantoor beginnen met saboteren. Pas op! Alleen UtrechtseUitjes.nl mag dit spel samen met IDTV aanbieden in Utrecht, dus het originele wie is de mol spel met alle geluidseffecten, jokers, vrijstellingen en sfeerbepalers speelt u echt alleen bij ons. Wilt u zichzelf overtuigen? Neem dan contact met ons op en vraag om meer informatie.

IDTV gaf ons een exclusieve licentie voor het ‘Wie is de Mol spel’ in Utrecht

IDTV geeft alleen Uitjesbureau de exclusieve ‘Wie is de mol’-licentie. Uitjesbureau is dan ook het enige bureau in Nederland dat het Wie is de Mol spel kan aanbieden met alle (geluids)effecten, tunes, vrijstellingen, attributen en opdracht-formats, want alleen wij hebben de medewerking van de producent. Een ervaring die u normaal alleen kunt opdoen als u een bekende Nederlander bent, kunt u nu als bedrijfsuitje boeken!

Bekijk de trailer en ervaar de impact van een origineel Wie is de Mol bedrijfsuitje op anderhalve meter!

Hoe werkt het originele ‘Wie is de Mol’ spel op 1,5 meter?

Het is weer mogelijk om aangepaste teamuitjes te laten plaatsvinden. Al onze maatregelen hiervoor leest u in ons 1,5 meter protocol Utrecht.

Vooraf worden de mollen gebriefd. Zij weten dus al welke opdrachten er volgen en hebben al dagen op de mooiste sabotages kunnen broeden. Nadat uw presentator u welkom geheten heeft en het spel nog een keer heeft uitgelegd worden de teams verdeeld, rekening houdend met de 1,5 meter afstand regel en alle andere hygiëne maatregelen. Ongemerkt zit er een Mol in ieder team.

Elk team krijgt een tablet met speciale app uitgereikt. De app stuurt u door middel van opdrachten dwars door de stad. Ook legt de app vast hoe elk team de pot vult en hoe de mollen er alles aan doen om de pot zo laag mogelijk te houden. Teambelang en eigen belang gaan dus samen. Deelt u de joker met het team of gaat u voor eigen belang? Altijd spannend en de app registreert alles!

Als alle teams weer terug zijn, gaat u, uiteraard met een lekker drankje, de registraties van de app terug kijken. Zo ziet u vanzelf wie de Mol in uw team is. Heeft u het goed geraden of de mollenstreken toch verkeerd geïnterpreteerd? De ‘ohhs’ en ‘aahhss’ zullen niet van de lucht zijn. De beste mol en winnaar van het spel zetten wij volledig op zijn ‘mols’ nog een keer in het zonnetje tijdens de prijsuitreiking. Bij de prijsuitreiking hoort natuurlijk een prijs, maar helaas, het enige kenmerkende verschil met het TV-programma is de prijzenpot. Voor al het overige blijft deze game een uniek bedrijfsuitje waarbij u en uw collega’s zich voor even heuse tv-sterren kunnen voelen.

Wilt u ook de pot vullen, bondjes leggen of wellicht de boel saboteren als mol? Vraag dan meer informatie aan!

Wat is er bij het officiële Wie is de Mol spel in Utrecht inbegrepen?

Naast 3,5 uur ontspanning, sport, spel en de mogelijkheden uw teamgenoten en/of vrienden nog beter te leren kennen bieden we uw team (vanaf 20 personen) het volgende:

  • Professionele presentator
  • Tablet met speciale app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking met prijs voor winnaar en beste Mol
  • Versnapering voor onderweg
  • Teambuilding in Utrecht
  • Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht
  •  Veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.

Wilt u meer informatie of direct een vrijblijvende optie om het originele Wie is de Mol spel ook als uw bedrijfsuitje te spelen neem dan contact met ons op!

Bent u ook benieuwd naar de ervaringen van eerdere deelnemers?

Is het officiële Wie is de Mol spel ook te combineren met andere activiteiten of ergens anders spelen?

Na het spel gezellig borrelen of uitgebreid napraten tijdens een heerlijk etentje? De mogelijkheden zijn haast eindeloos, maar Utrecht heeft voor ons geen geheimen, dus we denken graag met u mee. als u contact met ons opneemt.

Het officiële Wie is de Mol spel kunt u in iedere stad en op elk moment spelen. Als verrassende optie zijn Amsterdam, Haarlem of Den Bosch leuke suggesties.


Pers.Prijs
> 15€ 39.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.