Walking Dinner door Utrecht

Prijs vanaf € 51,50 p.p. excl. BTW

Ons Walking Dinner door Utrecht laat u kennis maken met de geschiedenis van Utrecht, 3 bijzonder gezellige restaurants, een heerlijk driegangendiner en per gang een verschillende tafelschikking. Kortom, teambuilding voor fijnproevers. Laat u verrassen door het heerlijke eten, praat lekker bij met collega’s die u normaal niet zo vaak spreekt en geniet gerust van al het lekkers dat er geserveerd wordt, want die calorieën loopt u er vanzelf weer af. Tot slot serveert onze gids onderweg de leukste en interessantste weetjes over de Utrechtse binnenstad. Kunt u niet wachten om uw vragen te stellen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en kom genieten van ons Walking Dinner door Utrecht.

Hoe werkt het Walking Dinner

Het Walking Dinner door Utrecht werkt het beste met een goede voorbereiding. Daarom bespreken we vooraf de gewenste route, eventuele (di)eetwensen van uw gezelschap en de invulling van het diner. Zo weet u direct dat iedereen voluit kunt genieten. Het eerste typisch Utrechtse restaurant is het startpunt van uw heerlijke teambuilding. Hier verzamelt u en heet onze begeleiding u welkom. Er is voldoende gelegenheid om even gedag te zeggen en via de tafelschikking uw plaats te bereiken. Als de gesprekken op gang komen serveert de bediening een heerlijk voorgerecht. Tijd voor een smaakvol gesprek. Na het voorgerecht is het tijd om onze stadsgids naar buiten te volgen. Deze gids begeleidt u tijdens een verfrissende wandeling door Utrecht naar het volgende restaurant. De weetjes en bijzonderheden die u onderweg tegenkomt worden door de gids graag toegelicht of aangewezen.

Bij het tweede restaurant wordt u weer vriendelijk welkom geheten. Wederom krijgt u de gelegenheid even uw plek te vinden en de tafelschikking te volgen. Er wacht u weer een heerlijk gesprek, want terwijl u ook met deze tafelgenoten lekker bij kunt kletsen verschijnt de bediening met deze keer een heerlijk hoofdgerecht. Geniet rustig van het diner en de goede gesprekken, er is tijd in overvloed. Pas als de gids er zeker van is dat iedereen er klaar voor is mogen de jassen weer aan. Deze wandeling leidt u, wederom langs tal van interessante bezienswaardigheden naar het derde en laatste restaurant.

Ook hier is het welkom hartelijk, de tafelschikking voorbereid en het serveren van het dessert de enige onderbreking van de ongetwijfeld goede gesprekken. Geniet ervan!

Heeft u ook zin om eens heerlijk te dineren in de wetenschap dat de calorieën al verbrand zijn voordat de weegschaal in zicht is? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Wat is bij het Walking Dinner door Utrecht inbegrepen:

Naast veel goede gesprekken, een verdere kennismaking met Utrecht en culinair ontspannen is het Walking Dinner inclusief:

  • Uitgebreid driegangendiner
  • Bezoek aan drie verschillende restaurants in Utrecht
  • Professionele stadsgids(en)
  • Een unieke wandeling door Utrecht. In overleg plannen we graag uw eigen route of favoriete bezienswaardigheden in de te nemen route.

Daarnaast zijn er diverse opties om het Walking Dinner in Utrecht nog verder te verrijken:

  • Als u wat competitie wilt toevoegen dan is het wellicht een suggestie om de dinergasten aan de hand van een Smartphone en App met opdrachten zelf hun weg naar het volgende restaurant te laten vinden.
  • De wandelingen kunnen natuurlijk ook ingeruild worden voor twee bijzondere rondvaarten. De grachten van Utrecht zijn er tenslotte niet voor niets.
  • Heeft u andere creatieve ideeën voor invulling van uw Walking Dinner op maat? We zijn benieuwd!

Kunt u het Walking Dinner combineren met andere activiteiten?

Met het diner is de avond goed gevuld. Des te uitdagender om in de middag iets leuks te doen. Zo is het Walking Dinner prima te combineren met bijvoorbeeld een spannend stadsspel of een mooie vaartocht. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Heerlijke teambuilding met het Walking Dinner kunt u ook ervaren in Amsterdam, Haarlem of Den Bosch.

Pers.Prijs
> 40€ 59,50 p.p. excl BTW
20 - 39€ 63,50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Optioneel Walking Lunch Utrecht:

De gezellige en leerzame wandeling door Utrecht  kan ook georganiseerd worden met een uitgebreide lunch in 3 restaurants, voor:


Pers.Prijs
> 40€ 51,50 p.p. excl BTW
20 - 39€ 55,00 p.p. excl BTW