Bedrijfsarrangement van zakelijk naar vermakelijk in Utrecht

Prijs vanaf € 46,50 p.p. excl. BTW

Het bedrijfsarrangement ‘Van Zakelijk naar Vermakelijk’ is ideaal als u de dag wilt starten met een efficiënte zakelijke meeting, tijdens de lunch informeel wilt napraten en ’s middags uw boodschap wilt ondersteunen met een uitdagende teambuilding activiteit. Heeft u na een brainstormsessie wat teamgevoel nodig om de uitkomsten in de praktijk te brengen? Wilt u ’s morgens de koers voor het komende jaar bepalen en ’s middags alvast het fundament van uw team bouwen? Vertelt u ’s morgens dat de zaak verkocht is en wilt u ’s middags uw team bedanken? Het bedrijfsarrangement ‘Van Zakelijk naar Vermakelijk’ is steeds de geschikte oplossing! Wilt u testen hoe effectief uw meeting in Utrecht wordt als u deze van zakelijk naar vermakelijk transformeert? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.

Hoe ziet het bedrijfsarrangement ‘Van Zakelijk naar Vermakelijk’ eruit?

Dit Utrechtse bedrijfsarrangement voor de effectiefste dag sinds tijden valt in drie delen uiteen:

Zakelijk

Vooraf hebben we deze dag uitgebreid met de organisatie besproken. We zorgen dus dat de vergaderopstelling conform uw wensen is klaargezet. De benodigde presentatiematerialen, zoals audio-, video- en visuele apparatuur staan gebruiksklaar tot uw beschikking. Uw gasten hoeven, eenmaal in de eveneens vooraf afgestemde inspirerende vergaderlocatie, alleen maar op de geur van verse koffie af te gaan om hun plek te vinden. Onder het genot van een kopje koffie kunt u de indrukken op u in laten werken en de laatste voorbereidingen treffen voor de meeting. Zodra uw gezelschap compleet is nemen wij afstand en is de vloer voor u!

Na wat ongetwijfeld de meest effectieve meeting in tijden zal blijken is het tijd voor de inwendige mens. De luxe broodjeslunch staat klaar. Met een glas lekkere koude melk of een verse jus d’orange is er ruimschoots gelegenheid om de indrukken van de morgen nog even te laten bezinken. Wellicht een mooie gelegenheid om één op één nog wat zaken af te stemmen of informeel wat mer uitleg te geven.

Door samen te eten ontstaat er een groepssfeer die uw gezelschap vanmiddag goed kan gebruiken.

Vermakelijk

Als de lunch na ongeveer een uur verorbert is maken we alles in gereedheid voor het middagprogramma. Een middag die geheel in het teken staat van teambuilding en mooi aansluit op hetgeen ’s morgens is besproken. Onze Smartphone games blijken voor dit doel het meest geschikt. In dit voorbeeld kiezen we de BE SMART Citygame. De keuze voor de juiste Smartphone game voor uw bedrijfsarrangement is een van de punten voor ons vooroverleg.

De BE SMART Citygame, wat is dat?

De BE SMART(phone) Citygame in Utrecht is een combinatie van drie teambuilding verhogende activiteiten. Allereerst maakt u kennis met al het moois dat Utrecht te bieden heeft. (Ook het exacte speelgebied stemmen we graag vooraf af). In plaats van een gids die de mensen begeleidt sturen we uw gezelschap, na de teamverdeling, zelfstandig op pad. Aan de hand van de Smartphone, met daarop de speciale BE SMART-app, voorzien van uw bedrijfslogo in de interface zoeken de teams hun eigen weg door de binnenstad. Dit aan de hand van originele en passende teambuilding-opdrachten die zij via de App ontvangen. Logischerwijze is het team dat het snelst alle opdrachten vervult en de eindlocatie bereikt de terechte winnaar.

De winnaar wordt u niet zomaar! Allereerst kunnen alle teams elkaars verrichtingen volgen via de App en daar tactisch op inspelen. Daarnaast kijkt onze begeleiding continue mee en kan zij door middel van de App directe opdrachten versturen die een hele andere wending aan het spel geven. Het winnende team is in dit geval daadwerkelijk een terechte winnaar…

Reden genoeg om hen tijdens de gezellige prijsuitreiking met een passende prijs in het zonnetje te zetten. De prijsuitreiking is ook een mooie gelegenheid voor onze begeleiding om de digitale groepsfoto’s en resultaten van de foto-opdrachten te delen. Zo weten we zeker dat u deze dag afsluit met een gulle lach!

Welke bijdrage biedt dit bedrijfsarrangement aan het bereiken van uw doelen?

Eerdere ervaringen leren ons dat deze combinatie waarbij u uw boodschap professioneel en op bijzondere wijze presenteert en deze door teambuilding onderstreept belangrijk is om uw bedrijfsdoelen te halen. De ‘externe’ setting van uw meeting en inspirerende locatie onderstrepen het belang van uw boodschap of meeting. De teambuildingsactiviteit in de middag toont dat de organisatie echte steun biedt en ook bereid is om te investeren in de mensen die met de uitkomsten van de meeting aan de slag voelen. Die blijk van waardering ziet u terug in de inzet. Verhoogde inzet ziet u weer terug in het resultaat. Dit bedrijfsarrangement is dus geen kostenpost maar een investering in de toekomst van u en uw team!

Uw bedrijfsarrangement roept om teambuilding op maat en wij luisteren graag!

Voor het samenstellen van onze teambuildingsactiviteiten gebruiken wij alleen de modernste apparatuur. Daarom kunnen wij, naast onze eigen vragen ook uw vragen en opdrachten in het spel van uw keuze verwerken. Zo kunt u het thema van de ochtendmeeting, de kernwaarden van uw bedrijf of de doelstellingen voor het komend jaar direct terug laten komen in de teambuilding. Herhaling is immers de kracht van de reclame en bij uw uw eigen bedrijfsarrangement hoort natuurlijk uw eigen bedrijfsgame!

Wilt u ook graag investeren in het rendement van uw meetings en medewerkers? Kies dan voor de meest rendabele investering en neem contact met ons op!

Wat is er inbegrepen bij het bedrijfsarrangement ‘Van Zakelijk naar Vermakelijk’?

Naast maximale productiviteit tijdens het zakelijke deel en optimale teambuilding tijdens het vermakelijke evenement is het bedrijfsarrangement in Utrecht inclusief:

  • Professionele begeleiding gedurende het hele arrangement
  • Ontvangst met koffie / thee
  • Gevarieerde broodjeslunch met luxe belegde broodjes
  • Melk en jus d’orange bij de lunch
  • Uw eigen smartphone game op maat
  • Één smartphone per team en bijhorende spelmaterialen
  • Tot 10 vragen op maat verwerkt in de game
  • Bedrijfslogo verwerkt in de interface van de app
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Afsluitend drankje bij de prijsuitreiking (bier, fris, wijn)

Is het bedrijfsarrangement ‘van Zakelijk naar Vermakelijk’ te combineren met andere activiteiten?

Na een middag teambuilding is de sfeer altijd opperbest en saamhorig. Dat merken we al tijdens het afsluitende drankje. Een gezellige borrel, eventueel gevolgd door een lekker diner, is de ideale mogelijkheid om het teamgevoel helemaal in te laten dringen in de teamleden. Ook op dat gebied heeft Utrecht voor ons geen geheimen, dus bel of mail; we vertellen u graag meer.

Het bedrijfsarrangement is ook te benutten in Amsterdam of Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 46,50 p.p excl. BTW
30 - 50€ 49,50 p.p excl. BTW
20 - 29€ 54,50 p.p excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.