Een puur Utrechts bedrijfsuitje? Utregs avondje aan ’t Graggie!

Prijs op aanvraag

Het Utrechts bedrijfsuitje is ideaal voor iedereen die houdt van gezelligheid en kennis wil maken met de typische Utrechtse volkstaal, spreekwoorden en muziek. Vanavond legge de muizen niet doad voor de koelkas en keje gerust als een oetepetoeter naar huis. Barman Sjaakie neemt u op humoristische wijze mee door de geschiedenis van Utrecht en haar mooie dialect. Vraag hem gerust eens wat een ‘brotsjie warrem vlees’ aan de Gummiedreef was. Ook de muziek is typisch Utregs. Herman Berkien, Tineke Schouten, Henk Temming en Henk Westbroek (beiden van ‘Het Goede Doel) hoor vast voorbij komen. Kortom, een avond op z’n Utrechts om niet snel te vergeten.

Wilt u ook een oergezellig Utrechts bedrijfsuitje aan “’t graggie!” meemaken? Vraag dan nu snel meer info.

Hoe ziet een Utrechts bedrijfsuitje ‘aan ’t Graggie’ eruit?

Sjaakie en zijn vrouw nemen u in hun typisch Utrechtse café in een avond vol Utrechtse sferen. Eerst even lekker binnen komen en bijkletsen onder het genot van een drankje van onze Hollandse bar (bier, wijn en fris) die de hele avond voor u geopend blijft. Na een half uurtje leggen we een bodempje met een heerlijk buffet. Salades, warme satétjes, vers (stok)brood, kippenvleugeltjes en nog veel meer lekkers om van te genieten tot u een goede bodem heeft gelegd voor de rest van de avond.

Na het diner neemt Sjakie het over met de even unieke als gezellige ‘Utregse Swingo’. Met uw eigen Swingokaart kan u meespelen om de, vaak typisch Utrechtse, muziekfragmenten te raden en zo leuke prijzen te winnen. Daarna kunnen de voetjes van de vloer tijdens heerlijke livemuziek. Even uitgedanst? Sjaakie is stiekem naar zolder gegaan om zijn legale spellenzolder te openen.

Een mooie gelegenheid om hem achterna te gaan en legaal een gokje te wagen. Tussen alle feesten en hectiek door neemt Sjaakie zo nu en dan de tijd om leuke verhalen over Utrecht te vertellen. Ook de Utrechtse muziek ontbreekt niet en de Utrechtse tongval zal niet ontbreken. Wij zijn er dan ook overtuigd dat als Sjaakie en zijn vrouw na vier Utrechts entertainment weer afscheid nemen u het met ons eens bent. Veel Utrechtser dan tijdens dit Utrechtse bedrijfsuitje wordt het niet!

Heeft u ook zo’n zin om u een avondje ‘lekker in uw haggie te voelen tijdens een Utregs feesie’? Vraag dan om meer informatie en neem contact met ons op.

Wat is er inbegrepen bij het Utrechtse bedrijfsuitje ‘Utregs avondje aan ’t Graggie!’?:

Naast een overdosis ‘Utrecht’, genieten, gezelligheid, muziek en vooral veel plezier is dit Utrechtse bedrijfsuitje inclusief:

  • Gebruik van een typisch Utrechtse locatie
  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreid buffet
  • Onbeperkt genieten van de Hollandse bar (bier, wijn, fris)
  • (live) Entertainment
  • Prijsuitreiking

Kun je een Utregs avondje aan ’t Graggie! combineren met andere activiteiten?

Zo’n leuk avondprogramma is altijd een goede combinatie met een al even leuke middag. Bijvoorbeeld een Utrechts stadsspel of een leuke sportieve activiteit. Er zijn tal van mogelijkheden om uw Utrechtse bedrijfsuitje nog Utrechtser te maken, dus als u contact met u opneemt adviseren wij u graag over de mogelijkheden binnen uw budget.