The Utrecht Canal Escape – Escape Room op de Utrechtse grachten

Prijs vanaf € 41,50 p.p. excl. BTW

De Escape Room is normaal al een uitdaging, maar stelt u zich voor dat daar navigatie, stuurmanskunst en de Utrechtse kanalen als uitdaging aan toegevoegd worden… Deze keer geen tijd om achterover te leunen op een rondvaartboot want de Canal Escape Game betekent zelf varen en uw eigen route vinden. Teambuilding, doorzettingsvermogen, samenwerking en leiderschap worden gevraagd! Een unieke manier om uw groepsgenoten en de Utrechtse grachten van een andere kant te beleven tijdens een uitdagend groepsuitje. Kunt u ook niet wachten om als eerste uit het Utrechtse grachtendoolhof te komen? Vraag dan nu vrijblijvende informatie of een optie aan op de Canal Escape Game – het leukste spel op de grachten van Utrecht!

Wat kunt u verwachten van de Utrechtse Canal Escape Room?

Onze spelleiding heet u op een centrale plek van harte welkom. Nadat u de introductie en speluitleg heeft ontvangen verdeelt de spelleiding u in teams. Per team krijgt u een tablet met Canal Escape App en een elektrische fluisterboot. Vervolgens is het aan u om met uw elektrische sloep het water op te komen. De Smartphone is uw gids en de App verstuurt u de opdrachten om clues te verzamelen. Het zal namelijk niet lang duren of u bent verdwaald, hopeloos verdwaald…. en de clues zijn de enige manier om de route te vinden!

Andere teams hebben dezelfde ervaring dus als team zult u iets moeten verzinnen om als eerste de clues te vinden. Samenwerken, luisteren, op zoek gaan naar elkaars kwaliteiten, allemaal eigenschappen die nodig zijn om de opdrachten te maken en een flinke voorsprong op te bouwen. De Canal Escape App stuurt u namelijk naar allerlei GPS-locaties, uiteraard in het water, maar ook aan de wal die u zo snel mogelijk moet zien te vinden. Heeft u een locatie gevonden? Dan wacht daar een uitdagende opdracht waarmee u punten en aanwijzingen kunt verzamelen. Met die aanwijzingen en het leggen van de juiste verbindingen kunt u uiteindelijk ontsnappen uit deze escape room in het water. Maar pas op! De App registreert ook feilloos wanneer u buiten het no-go gebied komt of een verkeerde uitgang probeert. De strafpunten worden door de App automatisch in mindering gebracht…

Is uw team het team dat de beste teambuilding boven haalt en als eerste via de juiste route uit het waterdoolhof weet te komen? Dan staat nog de allesbeslissende finale-opdracht, te voet op de Wal te wachten (30 minuten)! Voltooid uw team deze finale-opdracht ook het snelst en met de meeste punten, dan is uw team de terechte winnaar van deze Canal Escape Game. Welk team het ook wordt, de winnaars zetten we in het zonnetje in een van de gezelligste horecalocaties van Utrecht. Onder het genot van een lekker drankje bent u getuige van de prijsuitreiking en kunt u nog even lachen om de hilarische avonturen tijdens dit teamuitje.

Bent u in gedachten al op zoek naar een drankje om de overwinning te vieren? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

De Canal Escape Room Game is inclusief

3,5 uur sportieve strijd, samenwerking, teambuilding, plezier en de mogelijkheden uw teamgenoten nog beter te leren kennen. Daarnaast is het volgende inbegrepen:

  • Een verantwoord groepsuitje. De fluisterboten en sloepen zijn namelijk geluidloos, elektrisch en milieuvriendelijk
  • Een elektrische fluisterboot/sloep per team
  • Eén tablet, App voor op de grachten en andere spelmaterialen per team/sloep
  • Professionele spelbegeleid(st)er
  • Drankje en snack voor onderweg
  • 1 consumptie per persoon (bier, fris, wijn)
  • Originele prijs voor het winnende team
  • Teambuilding en fun op het water

Is dit groepsuitje te combineren met andere activiteiten?

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. De verrassende Utrechtse binnenstad kent op dat gebied voor ons geen geheimen, dus we informeren u graag. Graag verkennen we met u de mogelijkheden om de Canal Escape Room te combineren met een gezellige borrel en heerlijk diner. Meer informatie vindt u hier.

Heeft u vragen, wilt u meteen boeken of ontvangt u liever meer informatie? Wij helpen u graag als u contact met ons opneemt.

Voor de Utrechtse groepen of de groepen die de Utrechtse grachten al kennen organiseren we de Canal Escape Room ook graag op de grachten van Amsterdam, Haarlem of Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 41,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 44,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 47,50 p.p. excl. BTW