Treasure Hunt Utrecht – Teambuilding op Fort Vechten

Prijs vanaf € 44,50 p.p. excl. BTW

Teambuilding is altijd belangrijk geweest. Bijvoorbeeld in het begin van de 19e eeuw. Utrecht en omgeving was toen het doelwit van de Fransen, die op plundertocht waren. Om hun oorlogskas gevuld te houden beroofden zij de Utrechtse bevolking van alles van waarde. Om dit te voorkomen vond een stukje teambuilding plaats. Alle kostbaarheden werden verzameld en verborgen in het Fort bij Vechten. De Fransen hebben als wraak hun handen met het bloed van vele Utrechtenaren gewassen. De laatste overlevende die van de schat wist is na de plunderingen op mysterieuze wijze verongelukt. Voor eeuwen leek de schat onvindbaar, totdat recent nieuwe en onverwachte informatie opdook. Teambuilding is nu gevraagd om de schat te ontdekken en te zien wat de Utrechtenaren uit handen van de Fransen wilde houden. Bent u ook benieuwd naar de schat van het Fort bij Vechten? Vraag dan meer informatie bij ons aan!

Wat houdt de teambuilding Treasure Hunt Utrecht in?

Op het historische Fort bij Vechten staat onze spelleiding klaar om u welkom te heten. Niets vermoedend neemt u met een kopje koffie of thee plaats, terwijl de spelleiding begint te vertellen en het spel uitlegt. Dan gaat het hard! Koffie of thee opzij. Teams ingedeeld. Treasure hunt materialen mee en go! Aan de hand van de recent gevonden aanwijzingen gaat uw team op zoek naar de verborgen schat van het Fort bij Vechten. De andere teams willen de schat natuurlijk ook als eerste vinden, dus creativiteit, teambuilding en misschien een beetje sluwheid zijn geboden!

Ontdek het bijzondere fort, ga de uitdagingen aan. De slotgracht oversteken, boogschieten, katapulten, touwbruggen, braille leren, seinvlaggen, vlotten bouwen, vuur maken, en heel veel meer! Welk team scoort het best, weet de puzzels op te lossen, durft het meest en vindt de schat? Na zo’n 3,5 uur speuren weten uw team en de concurrentie het.

Uiteraard belonen we het team dat als eerste de schat vindt tijdens de afsluitende prijsuitreiking met een ‘schattige’ prijs.

Deze teambuilding boost zorgt dat uw collega’s echt gaan samenwerken, op elkaar bouwen en vertrouwen, naar elkaar luisteren en samen voor resultaat willen knokken. Precies deze eigenschappen zijn ook nodig in de dagelijkse praktijk. Deze informele training zorgt dus dat uw teams sterker staan als ze tijdens het werk moeten concurreren. Zo wordt een bedrijfsuitje geen kostenpost maar een investering!

Heeft u ook zo’n zin om deel uit te maken van het enige teambuilding evenement dat spannender is dan Fort Boyard en uitdagender dan Expeditie Robinson? Vraag dan nu snel meer info!

Wat is inbegrepen bij: Treasure Hunt Utrecht – Teambuilding op Fort Vechten?

Naast teambuilding, competitie, sportieve strijd, spanning en nog meer teambuilding is het volgende bij deze Treasure Hunt inbegrepen:

  • Huur locatie en materialen
  • Professionele begeleiding gedurende hele arrangement
  • Ontvangst met koffie / thee
  • 3,5 uur teambuilding
  • Prijsuitreiking
  • ‘Schattige’ prijs voor het winnende team

Zijn er mogelijkheden om de Treasure Hunt Utrecht – teambuilding te verrijken?

Teambuilding ontstaat niet alleen door competitie en sportieve strijd, maar ook door sociaal contact. Welke activiteiten zijn socialer dan eten en drinken? Daarom breiden we uw Treasure Hunt Utrecht Teambuilding desgewenst graag uit met een gezellige borrel of lekkere lunch. Ook outdoor cooking of een lekkere barbecue verzorgen we, wellicht zelfs in combinatie met een workshop of in spelvorm, graag.

Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!


Pers.Prijs
> 40€ 44,50 pp excl. BTW
20 - 39€ 49,50 pp excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.