Tapas Utrecht? Tapas happen – sloepje varen – wijntje drinken!

Prijs op aanvraag

Tapas Utrecht, alvast twee ingrediënten die uw bedrijfsuitje geslaagd maken. Wij completeren dit bedrijfsuitje met een gezellige vaartocht in een open sloep (met overkappingsmogelijkheden bij regen) en een keur aan lekkere wijntjes in onze Hollandse bar (met naast wijn ook bier en fris), zodat u smaakvol kunt genieten van uw bedrijfsuitje. Heeft u ook zo’n zin in een bedrijfsuitje zonder competitie, uitdaging of speurtocht? De enige teambuilding die u vandaag meekrijgt is gezelligheid! Bent u ook zo benieuwd welke wijn het best combineert met uw favoriete tapas? Vraag dan nu meer informatie over ons bedrijfsuitje ‘Tapas Utrecht’.

Hoe verloopt het bedrijfsuitje ‘Tapas Utrecht’?

Het verloop van het bedrijfsuitje ‘Tapas Utrecht’ is een hele simpele maar doeltreffende combinatie van tapas happen, sloepje varen en wijntje drinken.

Tapas happen

Als de sloep met kalme gang op weg is door de Utrechtse grachten hoort u wat geroezemoes. De bediening serveert een eerste rondje smaakvolle en bijzondere tapas. Er zullen er tijdens uw rondvaart nog vele volgen! Een voor een passeren de meest smaakvolle gerechten uit de Spaanse tapaskeuken de revue. Of u nu vleesliefhebber, visfanaat of vegetarisch genieter bent, er is voor eenieder meer dan genoeg vers gemaakte tapas te happen. Buen Provecho!

Sloepje varen

Het vaartuig waarmee u vandaag de Utrechtse grachten gaat verkennen is een stijlvolle sloep. De sloep is, als het weer het toelaat (en dat is vaker dan u verwacht) lekker open, zodat u volop van de zon maar ook het briesje dat vrijwel altijd over het water gaat, kan genieten. Mocht het toch regenen, dan zetten we de overkapping op. Uiteraard is deze voorzien van doorzichtig materiaal, dus wat voor weer het ook is, het uitzicht op de Utrechtse grachten blijft optimaal. Een ideale ambiance voor een lekker wijntje en uitgebreide selectie tapas lijkt ons!

Wijntje drinken

In de Spaanse cultuur is het heel gewoon om wijn bij het eten te drinken. Deze gewoonte hebben we dan ook maar in stand gelaten. Tijdens de rondvaart kunt u onbeperkt genieten van onze Hollandse bar. Naast bier en fris hebben we die tijdens deze rondvaart gevuld met de lekkerste wijntjes. Uiteraard kunt u diverse wijntjes bij diverse tapas combineren. Wij zijn ervan overtuigd dat uw favoriete combinatie aan boord te vinden is!

Na twee u heerlijk genieten is er, sneller dan verwacht, alweer een einde gekomen aan dit heerlijke arrangement ‘Tapas Utrecht’. Wat rozig van het water (of de wijn) en voldaan van het diner stapt u van boord. Gaat u Utrecht nog even verder verkennen?

Heeft u ook zo’n zin in een bedrijfsuitje waar ‘wijnglas heffen’ en ‘tapas happen’ de zwaarste sportieve uitdagingen zijn? Vraag dan meer informatie!

Wat is inbegrepen bij het bedrijfsuitje ‘Tapas Utrecht’?

Naast het smaakvol genieten van heerlijke tapas, smakelijke wijnen, moois van de Utrechtse grachten en bovenal uw gezelschap is dit bedrijfsuitje inclusief:

  • Rondvaart met schipper
  • Sloephuur inclusief brandstof
  • Onbeperkt consumpties uit de Hollandse bar (bier, wijn en fris)
  • Uitgebreid genieten van de lekkerste tapas
  • Overkapping van de sloep bij slecht weer

Zijn er nog meer mogelijkheden om ons bedrijfsuitje ‘Tapas Utrecht’ naar wens in te delen?

Uiteraard. Door de opzet is dit arrangement het ideale alternatief om uw eigen bedrijfsuitje te kleuren.

Voor de liefhebbers van historie, architectuur of een ander speciaal onderwerp nodigen we graag een van onze gidsen aan boord uit om hun kennis met u te delen. Heeft u liever gezellige levende muziek aan boord? Wilt u in plaats van tapas genieten van heerlijke sushi, nacho’s of een andere culinaire verrassing? Wij organiseren het graag. Heeft u ‘gewoon’ zin om wat langer te genieten? Dan kan de vaartijd uiteraard naar wens verlengd worden.

Wat uw wensen ook zijn en hoe uw budget er ook uit ziet, we doen u graag een passend voorstel, we nodigen u uit contact met ons op te nemen!

Is het bedrijfsuitje ‘Tapas Utrecht’ te combineren met andere activiteiten?

De flexibiliteit van het arrangement ‘Tapas Utrecht’ maakt haast elke combinatie mogelijk. Bijvoorbeeld als afsluiter na het originele ‘Wie is de Mol‘ spel of in combinatie met een verrassend walking dinner.

Kortom, als u het kunt bedenken kunnen wij het organiseren. We maken op basis van uw wensen en verwachtingen graag een voorstel als u contact opneemt.

 

 


Mevrouw van Vliet "We hebben echt heerlijk gegeten. Er waren veel verschillende gerechtjes. We hadden erg geluk met het weer. Het was lekker zonnig en dat maakt het toch wel leuker op een open boot. Het was allemaal goed geregeld en ik heb een hele leuke, lekkere en vooral gezellige middag gehad met mijn collega’s."