Historisch bedrijfsarrangement Spoorwegmuseum, rondvaart en bbq (of diner)

Prijs op aanvraag

Ons historisch bedrijfsarrangement is historisch genieten. Bewonder de mooiste treinen en ervaar de unieke spoorweggeschiedenis om vervolgens weg te varen op de golven van de historische Utrechtse grachten. We sluiten deze mooie dag af met een stadsbarbecue in de al even historische als prachtige binnentuin van Utrecht. Een bedrijfsuitje om van te smullen. Heeft u ook zin in een ouderwets gezellig bedrijfsuitje? Vraag dan meer informatie!

Hoe ziet het historisch bedrijfsarrangement in Utrecht eruit?

U begint de dag met een bijzondere rondleiding door het prachtige Spoorwegmuseum. In een ontdekkingsreis door het verleden van de trein vindt u veel bijzondere haltes. Het sfeervolle theater, de oude stoomlocomotieven, de historische wachtruimtes, u ziet het allemaal. Bovendien vertelt onze gids u allerlei bijzonderheden en leuke weetjes.

Als u na een leerzame middag vol unieke bezienswaardigheden weer naar buiten stapt ligt uw eigen rondvaartboot al klaar.

De kapitein staat klaar om uw gezelschap welkom te heten. Zodra u aan boord bent gaan de trossen los voor een heerlijke rondvaart door de historische grachten. Terwijl u geniet van het weer, elkaars gezelschap en het uitzicht doemt langzaam de historische werf op. Zodra het schip is aangemeerd kunt u van boord, op weg naar de prachtige binnentuin van Utrecht. Als afsluiting van een historisch mooie dag wacht hier de stadsbarbecue. Bij aankomst staat de bediening al klaar voor een welkomstdrankje. Tast toe, want het gebruik van de Hollandse bar (met wijn, bier en fris) is tijdens de barbecue onbeperkt. Met een heerlijke barbecue en toost op al het moois kunt u terugkijken op een historisch gezellige dag!

Heeft u ook al zin om ouderwets te genieten van al het moois dat Utrecht te bieden heeft? Neem dan contact met ons op.

Wat is er inbegrepen bij het historisch bedrijfsarrangement in Utrecht?

Naast veel kennis, leuke weetjes, bijzondere indrukken, genieten en lekker eten is ons historisch bedrijfsarrangement inclusief:

  • Professionele begeleiding gedurende het hele arrangement
  • Entree en rondleiding door het spoorwegmuseum
  • Rondvaart door de Utrechtse grachten
  • Overkapping bij regen
  • Heerlijke barbecue in de binnentuin van Utrecht (een diner is uiteraard ook mogelijk)
  • Onbeperkt gebruik van de Hollandse bar (bier, fris, wijn) tijdens de barbecue (2uur)

Hoe kunt u uw eigen invulling geven aan dit historische bedrijfsarrangement?

Het arrangement is gericht op de middag en de avond. Daarmee biedt het arrangement een mooie gelegenheid om te beginnen met een gezellige lunch. Wilt u er een dagarrangement van maken? Dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval zou u vóór de lunch bijvoorbeeld het stadsspel ‘bijzondere Utrechtse ontmoetingen‘ kunnen spelen. Zo blijft u in het thema en voegt u direct wat competitie toe.

Daarnaast biedt de rondvaart ook diverse mogelijkheden tot extra aankleding. Wilt u gezellige levende muziek aan boord of liever een gids die u op een leuke manier de bijzonderheden van Utrecht vertelt? Wij organiseren het graag voor u! Ook kunnen wij op verzoek een borreltje, al dan niet met hapjes, serveren. Daarnaast zijn er veel andere mogelijkheden te bedenken. Uiteraard denken we graag met u mee om binnen uw budget en wensen een zo compleet mogelijke standaardinvulling te organiseren. Wij helpen u graag met meer informatie over dit historisch bedrijfsarrangement en eventuele aanvullende mogelijkheden als u contact met ons opneemt.