Solextour met smartphone rally en barbecue of diner in Utrecht

Prijs vanaf € 87,50 p.p. excl. BTW

Uw solextour zorgt gegarandeerd voor veel bekijks en jeugdsentiment. Heeft u vroeger zelf in uw pubertijd een solex gereden of wilt u eindelijk eens weten waarom de ogen van uw vader altijd beginnen te stralen als hij over zijn Solex vertelt? Vandaag beleeft u het weer met een heuse Solextour! Natuurlijk hebben we de tour wel naar 2017 geteleporteerd, dus een spannende Smartphone rally zorgt ervoor dat dit geen gezapig ritje wordt. Reken maar dat zo’n tocht een hoop indrukken achterlaat en veel anekdotes creëert. Onze barbecue op een historisch fort in de schaduw van de binnenstad biedt u ruimschoots de gelegenheid om alle gevoelens te delen. Bent u ook zo benieuwd of de magie van de Solex u te pakken krijgt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Hoe zal de Solextour met Smartphone rally en barbecue eruit zien?

De geur van verse koffie komt u tegemoet en de Solexen staan al te schitteren in het zonnetje als u aankomt bij onze startlocatie. Terwijl u van de koffie en thee geniet hoort u welk team u vandaag mag versterken en hoe het spel gespeeld moet worden. Na de koffie mag ieder team, voorzien van Smartphone met Solextour-App, plattegrond en andere benodigdheden op weg naar de Solexen, want vandaag mag u zelf rijden!

Aan de hand van de plattegrond moet u vervolgens zelf de check-points van deze spannende rally zien te vinden. Aanwijzingen en clues krijgt u via de App. Bij de checkpoints wacht u steeds een spannende opdracht. De tussenstand en prestatie van andere teams is continu te volgen op de App, dus creativiteit, spelinzicht en strategie zijn geboden om deze rally winnend af te sluiten.

Zo rijdt u een prachtige route en krijgt u een origineel programma gepresenteerd dat zeker een boost aan uw teambuilding en de beleving van deze dag zal geven.

De rally eindigt bij een historisch fort aan de rand van de Utrechtse binnenstad. Hier ruikt u de kenmerkende geur van een geslaagde barbecue al bij binnenkomst. Terwijl u geniet van heerlijk eten is er alle gelegenheid om nog even te lachen om alles wat er tijdens de solextour mis ging, het succes van de overwinning te vieren, of gezellig na te tafelen met een goed gesprek.

Als afsluiter van dit bijzondere bedrijfsuitje zetten we het winnende team nog een keer in het zonnetje met een passende prijs tijdens onze prijsuitreiking.

Optioneel: uw vragen en opdrachten op maat tijdens de rally

Onze software en datasets bieden ruim voldoende mogelijkheden om u te verrassen met een stel bijzondere vragen en opdrachten. Wij kunnen daarnaast ook werken met allerlei formaten computerbestanden die u aanlevert. Een ideale mogelijkheid om de Rally in te richten naar uw wensen. Wilt u aandacht besteden aan een bepaald onderwerp of een themarally rijden? Als u de bestanden aanlevert kunnen wij ze verwerken. We denken uiteraard graag met u mee over een onderwerpkeuze!

Heeft u ook zo’n zin om bij de telefoniste op de brommer te stappen? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie over dit bijzondere bedrijfsuitje.

Wat is er inbegrepen bij de Solextour met Smartphonerally en Barbecue?

Naast jeugdsentiment, bekijks, spanning, een beetje competitie, lekker eten en vooral veel gezelligheid is deze solextour inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee
  • Professionele begeleiding
  • Huur solex
  • Smartphone met moderne app
  • Bedrijfslogo in de interface van de app
  • Spelmaterialen
  • Mogelijkheid tot het verwerken van eigen vragen in de game
  • Prijsuitreiking met prijs voor het beste rallyteam
  • Afsluitende barbecue
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goed doel.)

Gaat u liever rally rijden na de lunch?

Als u liever Solex rijdt op een gevulde maag is het een overweging waard om in plaats van de barbecue een lekkere lunch te organiseren. Dit doen wij graag. Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden met plezier.

Verkent u liever een andere stad? De Solextour met Smartphone rally en barbecue is ook een verrassend bedrijfsuitje in Haarlem.


Pers.Prijs
> 50€ 87,50 p.p. excl BTW
30 - 50€ 92,50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.