Groepsarrangement Rondvaart en Stadswandeling door Utrecht

Prijs op aanvraag

Met dit groepsarrangement geniet u optimaal van al het moois dat Utrecht u te bieden heeft. Mooie architectonische hoogtepunten worden afgewisseld met kunstzinnige gebouwen en spannende doorkijkjes. Utrecht laat zich op het water van een hele andere kant bewonderen dan wanneer u haar lopend bekend. Zo hebben de vaartocht en de wandeltocht ieder hun eigen charme en wetenswaardigheden die het bekijken meer dan waard zijn. Kortom een groepsarrangement in de verfrissende buitenlucht dat u alle facetten van Utrecht op hun mooist laat beleven. Neemt u contact met ons op voor meer informatie?

Hoe ziet het groepsarrangement Rondvaart en Stadswandeling door Utrecht eruit?

De dag begint op het centrale verzamelpunt, een van de steigers van Utrecht, waar uw rondvaartboot al voor u klaar ligt.

De rondvaart (1 uur)

De kapitein heet u welkom. Zodra het hele gezelschap aan boord is gaan de trossen los en vaart u heerlijk door de Utrechtse grachten. Langzaam trekt de historie van Utrecht en haar industrie aan u voorbij terwijl u gezellig bij kunt praten of snel van het zonnetje geniet. Als dat geen ontspannen begin van uw groepsarrangement is …

Zoals altijd veel sneller dan verwacht is het uur voorbij en meert de rondvaartboot weer aan. Het tweede deel van uw groepsarrangement gaat van start!

De stadswandeling (xxx)

Zodra u van boord gaat wordt u verwelkomd door onze deskundige gids. Hij neemt u mee op een ontspannen en educatieve stadswandeling. Wanneer u er oog voor heeft liggen de bezienswaardigheden letterlijk op een steenworp afstand van elkaar. De unieke werven zijn een beleving op zich, terwijl u bij het aanzicht van de hofjes even weg kunt dromen naar het leven in vroeger tijden. Bijzondere panden te over en wat vroeger binnenstadskernen waren zijn tegenwoordig ondergesneeuwde delen van het stadscentrum.

Houdt u meer van moderne architectuur? Het stationsgebied is één grote demonstratie van modern architectonisch meesterschap, dus ook op dit gebied genoeg te zien.

Dit culturele groepsarrangement eindigt bij een kopje thee met heerlijke Utrechtse Lekkernij!

Heeft u ook zo’n zin om aangenaam te genieten van de Domstad en haar bijzondere geschiedenis? Vraag dan snel meer informatie en ga mee!

Wat is bij het groepsarrangement Rondvaart en Stadswandeling inbegrepen?

Naast een kennismaking met de rijke geschiedenis en architectuur van Utrecht, historische kennis en aangenaam genieten is dit groepsuitje inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Een uur varen door de Utrechtse grachten
  • Prachtige stadswandeling
  • Nagenieten met een kop thee en een Utrechtse Lekkernij

Zijn er mogelijkheden om ons groepsarrangement naar wens in te delen?

De vraag naar meer mogelijkheden kunnen wij vrijwel altijd met ‘ja’ beantwoorden. Zo ook in dit geval. Vindt u het gezellig om levende muziek te organiseren tijdens de rondvaart? Mogen we u aan boord een hapje en/of drankje serveren? Wilt u liever wat langer varen? Is het interessant om de gids mee te nemen aan boord? Of geniet u liever van wat live muziek? De keuze is aan u, wij organiseren het graag.

Ook de stadswandeling kent diverse opties. Wilt u tussen de rondvaart en wandeling lekker gaan lunchen? Gaat u liever per fiets, Segway, tuktuk of ander vervoermiddel op verkenning? Het kan! Wilt u in plaats van de gids liever zelf uw weg vinden met een spannend stadsspel? Gewoon mogelijk!

Gaat u na afloop van het arrangement nog gezellig een borreltje drinken of wilt u liever lekker dineren? Utrecht kent veel verschillende horeca en wij kennen Utrecht, dus we adviseren u graag. Wilt u meer informatie, een optie nemen, direct boeken of uw suggesties met ons bespreken? Wij helpen u graag als u contact met ons opneemt