Het Management Event voor pro’s: Ranking your Buzz-ness

Prijs vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW

Dit management event geeft u de inzichten waar een consultant normaal gesproken maanden mee bezig is. Waarom zou u voor een confrontatie kiezen als u een probleem in uw organisatie bespreekbaar wilt maken? Hoe krijgt u alle eigenschappen van de nieuwe producten of de veranderde bedrijfskoers in een keer bij uw medewerkers voor het voetlicht? Het management event Ranking your Buzz-nezz is het antwoord op al deze vragen. Uw gezelschap ‘rankt’ precies die onderwerpen die u wilt. Daarmee is Ranking your Buzz-ness ook een ideaal management event om tijdens een serieus congres, seminar of in-house cursus te testen of de theorie ook in de praktijk is blijven hangen en wordt toegepast.

Heeft u ook zin om deze keer te evalueren zonder slaande deuren en tissues op het bureau? Neem dan contact op en speel Ranking your Buzz-ness met uw medewerkers!

Hoe werkt het Management Event Ranking your Buzz-ness?

We beginnen bij het begin, een intake gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we gedetailleerd in op het Management Event, uw bedrijf en de thema’s. Wat wilt u graag over uw bedrijf of mensen weten door deze game? Welke zaken moeten genoemd worden en wat absoluut niet genoemd worden? Hoe gaat het met uw bedrijf en welke specifieke aspecten moeten wij weten voor een succesvolle Ranking your buzz-nezz? Allemaal vragen die we vooraf afstemmen om het management event zo leuk en open mogelijk te laten verlopen. De input uit dit gesprek gebruiken we om de presentator voor te bereiden en u te ondersteunen bij het opstellen van de vragenlijsten die uw potentiële bezoekers ingevuld in moeten zenden.

De antwoorden op de gestelde vragen zijn de input voor het Ranking spel. Op de dag van het spel gaat u aan de slag in teams van 6 tot 8 personen. Elk team gaat met tablet en spelmaterialen aan de slag om de opdrachten goed en snel te vervullen door zo exact mogelijk te Ranken.

We blijven zakelijk, dus ook hier focussen we op resultaat. Om u te prikkelen zijn de scores van de andere teams continue te raadplegen in de App. Alleen de best rankende Star zetten wij uitgebreid in de schijnwerpers terwijl hij of zij haar welverdiende prijs ontvangt.

Welk soort vragen is geschikt voor deze management game?

Deze management game is een toegevoegde waarde bij ieder soort communicatie binnen uw bedrijf. Doordat u de vragen, desgewenst met onze hulp, zelf bedenkt sluit Ranking your Buzz-nezz altijd aan bij uw behoefte en krijgt u inzicht in wat voor u belangrijk is. Ter inspiratie delen we hier alvast wat vragen uit eerdere management events.

 • Wat zou u direct veranderen als u morgen de baas zou zijn?
 • Welke aspecten van uw werk maken u trots en wat zijn aspecten die u liever stil houdt?
 • Wat is het meest inspirerende aan uw baan of afdeling?
 • Welke concurrent bezorgt u het meeste last en hoe doen ze dat?

Maar ook de wat luchtiger thema’s kunnen aan bod komen, bijvoorbeeld om het gebruik en verbruik van middelen te bespreken of prestaties te belonen.

 • Hoeveel pakken printpapier hebben wij vorig jaar besteld?
 • Welk bedrag stond er op de hoogste telefoonrekening?
 • Welke collega rijdt deze Porsche?
 • Hoeveel collega’s waren er meer dan 3 dagen ziek?

Hoe persoonlijk is de management game te maken?

Onze software kan zowel foto’s, filmpjes als tekeningen verwerken. Zo maakt u dit management event de meest persoonlijke zakelijke teambuilding die u kunt wensen. Ranking your Buzz ness is dan ook een ideaal middel om een onderwerp in te leiden, een serie meetings op nuttige wijze te onderbreken of wat lucht te creëren tijdens een serieus seminar. Ranking your Buzz-ness is het management event dat ook tijdens de teambuilding aandacht voor uw thema opeist!

Wilt u weten hoe uw bedrijf gewaardeerd wordt? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is bij dit management event inbegrepen?

Naast een management event dat humor en sociale interactie koppelt aan de thema’s die voor u echt belangrijk zijn, teambuilding en bewustwording is dit event inclusief:

 • Intake gesprek voor het kaderen van uw wensen en het vormen van de vragenlijst
 • gebruik van The Buzziness Game software
 • Originele presentatie op uw event door professionele entertainer
 • Uitdagende teambuilding opdrachten
 • gebruik van een tablet per team
 • professionele spelmaterialen
 • Prijsuitreiking met prijs voor de beste bedrijfskenner
 • Een (zakelijke en/of fun) beleving die blijft hangen

Daarbij bieden wij u tegen een aanvullende vergoeding de mogelijkheid om:

 • Professionele acteurs in te zetten om bepaalde situaties of scenes uit vragen en antwoorden na te laten spelen.
 • Een geschikte locatie te arrangeren om uw management event te organiseren.

(Wij organiseren het Management Event ook graag daar waar u uw congres, seminar of andere bijeenkomst organiseert of op iedere andere gewenste locatie)

Kunt u Ranking your Buzz-ness combineren met andere activiteiten?

Met dit spel bouwt u een groepsgevoel en sfeer van saamhorigheid op. Net voor de lunch of aan het einde van de dag vindt u dan ook de ideale momenten om dit spel in te zetten. Met een lunch, borreltje en/of hapje eten bouwt u die sfeer verder uit, waardoor de teambuilding nog sterker wordt. Wij maken dit graag op locatie mogelijk. Zo’n sociale afsluiter is het ideale moment om even lekker door te praten, uiteraard ook over uw boodschap! Neem contact met ons op en laat u verrassen door de mogelijkheden.


Pers.Prijs
> 50€ 27.50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 32.50 p.p. excl. BTW
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.