Ranking the Battle Quiz in Utrecht. Rank uw collega’s!

Prijs vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW

Ranking the Battle Quiz. Vandaag leert u in teamverband uw collega’s kennen op een manier die u nooit voor mogelijk had gehouden. Alle vragen dien u nooit had durven of willen stellen mogen vandaag op tafel. Uiteraard bespreken we vooraf met de organisatie de thema’s en heilige huisjes, zodat het voor iedereen gezellig blijft. In Ranking the Stars Ranken BN’ers elkaar, maar vandaag rankt u uw BC’ers (bekende collega’s). Zij moeten antwoord geven op de meest onverwachte vragen die zij voorgelegd komen. Wees niet te vrijpostig, want u krijgt ook bijzondere vragen! Natuurlijk mag u inschatten hoe de antwoorden zullen luiden. Een rondje snedig commentaar van de ondervraagden kunt u alleen wel verwachten als u er erg ver naast zit!  Welke BC’ers hebben als hobby een eigen website en wie is er regelmatig naakt in de sauna te bewonderen? Na vandaag weet u alles als u nu meer informatie aanvraagt!

Hoe ziet de ranking the Battle Quiz eruit?

Vooraf nemen we met de organisatie de vragen en onderwerpen door. Het spel is dus optimaal voorbereid als u komt en er zal geen heilig huisje sneuvelen. Het blijft gezellig voor iedereen!

Als uw gezelschap is aangekomen op de speciaal voor deze gelegenheid beschikbare typisch Utrechtse locatie en de spelleider u welkom heeft geheten neemt hij snel het woord. Hij geeft een korte speluitleg en deelt de teams in. De Ranking the Battle Quiz kan beginnen! In teamverband gaat u vervolgens op zoek naar de kanten van uw collega’s die u voor vandaag nog niet kende. De meest originele en verrassende vragen komen voorbij. Al snel zijn de Rankings niet van de lucht en moeten de eerste teams toegeven of ontkennen. Spannend! Zodra de antwoorden bekend zijn ziet iedereen welke teams en teamleden het goede antwoord gaven. Het team BC-ers heeft vast al een rondje humoristisch commentaar klaar voor degenen die er het verst naast zaten. Dat wordt lachen!

Vandaag volgt de ene hilarische battle op de andere. Dit heeft vele lachsalvo’s en veel bijzondere inkijkjes in het leven van uw collega’s tot gevolg. Wanneer alle geheimen onthuld zijn trekt onze deskundige (maar oh zo beïnvloedbare) jury zich terug om uit te maken wie het beste team vormden.

Met de afsluitende prijsuitreiking zetten wij dit team in het zonnetje en trakteren hen naast eeuwige roem, een rondje applaus en de nodige complimenten op een originele prijs. Ranking the Battle quiz is het bedrijfsuitje dat de komende tijd onderwerp van gesprek blijft. Dat garanderen wij!

Bent u ook zo benieuwd welke collega verzot is op Hollandse smartlappen of vroeger liever filmster was geworden? Tijdens de Ranking the Battle Quiz blijft niets geheim, dus neem contact op en speel mee!

Wat is bij de Ranking the Battle Quiz inbegrepen?

Naast een overdosis informatie over uw collega’s, gezellige competitie, veel humor en een royale portie teambuilding is deze jolige quiz inclusief:

  • Op maat gemaakte quizvragen
  • Gebruik van een typisch Utrechtse locatie
  • Presentator
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking
  • prijs voor het winnende team
  • Eén consumptie per persoon

Kun je de Ranking the Battle Quiz combineren met andere activiteiten?

We weten zeker dat deze quiz meer dan genoeg gespreksstof oplevert voor bij een borreltje of een lekker diner. Utrecht kent vele mogelijkheden en wij kennen Utrecht, dus we informeren u graag. Zo kunnen we de quiz uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. Bel of mail; we vertellen u graag meer.

Aangezien u deze hilarische quiz ook kunt spelen in onder meer Amsterdam, Haarlem en Den Bosch is de Ranking the Battle quiz ook erg geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen.


Pers.Prijs
> 50€ 27.50 p.p. excl BTW
30 - 50€ 31.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.