Ranking the Battle Dinerspel in Utrecht

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

Het Ranking the Battle Dinerspel is Ranking the stars van kantoor. Vanavond zijn het niet de BN’ers die hun leven moeten blootgeven. Uw collega’s zijn aan de beurt om alle geheimen aan te ontfutselen die zij niet willen vertellen en u wellicht achteraf niet had willen weten. Het moet voor iedereen wel gezellig blijven, dus vooraf overleggen we welke onderwerpen wel en niet ter tafel zullen komen. Daarnaast kunt u uw vragen desgewenst op maat maken. Daarmee is dit gezellige bedrijfsuitje in Utrecht ook een uitstekende gelegenheid om een nieuw product of misschien wel uw hele bedrijf te laten ranken. Teambuilding voor gevorderden met een eerlijk resultaat als uitkomst. Om de goede Ranking uit te kunnen delen is opperste concentratie vereist en een lege maag leidt af. Daarom kunt u tijdens deze gezellige avond ook genieten van een smakelijk driegangendiner. Bent u ook zo benieuwd welke collega’s er wel eens spiekten bij tentamens wie het huiswerk weleens door een klasgenootje liet maken? Misschien herkent u een patroon? Informeer nu naar de mogelijkheden en u komt het vast te weten!

Hoe werkt het Ranking the Battle Dinerspel in Utrecht?

Een van de kenmerkende gezellige Utrechtse restaurants is vanavond uw spellocatie. Daar heet de gastheer van vanavond u welkom. Na een korte introductie en uitleg van de spelregels deelt hij uw gezelschap op in teams. Zodra de teams bij elkaar aan een gezellig opgemaakt tafeltje zitten gaat de quizmaster van vandaag van start met de eerste ronde.

U rankt gezellig door tot het voorgerecht wordt opgediend. Geniet lekker van uw voorgerecht terwijl de quizmaster de tussenstand bekend maakt. Kunt u relaxt achterover leunen om uw voorgerecht te laten bekomen of is er nog even een tactisch overleg nodig om de volgende ronde toe te slaan? De stand zal u duidelijkheid bieden! Zodra de tafels afgeruimd worden gaat de quizmaster weer van start. De tweede ronde is begonnen!

Smaakvol genieten terwijl u relaxt of smullen tijdens een tactisch onderonsje…

Totdat het hoofdgerecht wordt opgediend kunt u elkaar ranken en een sterke oneliner plaatsen als uw collega’s u verkeerd hebben ingeschat. Zodra het hoofdgerecht geserveerd wordt mogen de strijdbijlen weer in ruststand. Hoe anders ziet u uw tafelgenoten nu al? Welke weetjes vragen om meer uitleg? Het hoofdgerecht is een mooie gelegenheid om uw prangende vragen op tafel te leggen een gezellig door te praten over wat u gehoord en gezien heeft. Om het nog spannender te maken roept de quizmaster de tussenstanden nog een keer door de zaal. Als u nog een strategische zet wilt doen is nu het moment om die voor te bereiden. Na het eten start de quizmaster namelijk de afsluitende derde ronde.

Nog één keer de kans om alle humor, strijdvaardigheid en valse trucjes uit uw mouw te schudden om de zo fel begeerde titel van beste Ranking the Battle team veilig te stellen. Het arsenaal aan omkoopmiddelen dat we tijdens de afsluitende prijsuitreiking ter beschikking stellen aan het winnende team is al genoeg reden om tot het uiterste te gaan. Deze avond verzorgt een boost voor uw teambuilding en een kijk op uw collega’s die voorgoed veranderd is.

Hoe rankt u uw directeur bij de vraag wie er altijd net te populair doet? Wie oh wie is er wel eens een relatie begonnen op de werkvloer? Deze raadsels zijn zo opgelost als u nu meer informatie vraagt over dit hilarische bedrijfsuitje!

Wat is er bij het Ranking the Battle Dinerspel inbegrepen?

Naast veel humor, spanning, heerlijk eten en een boost voor uw teambuilding is het Ranking the Battle Dinerspel inclusief:

  • Gebruik van de locatie
  • Online vragenlijst voor verwerking in de quiz
  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking met prijs voor winnende team
  • (desgewenst op maat gemaakte) Quizvragen
  • Driegangendiner
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

Ranking the Battle liever onder het genot van de sterren van de lunch?

Als lunchspel Ranking the Battle net zo onthullend en hilarisch. We leggen u de mogelijkheden graag uit als u contact met ons opneemt.

Kunt u het Ranking the Battle dinerspel in Utrecht ook combineren met andere activiteiten of elders spelen?

Door de diverse mogelijkheden en de planning rond het diner is het Ranking the battle Dinerspel een prima afsluiter van een leuk middagprogramma, zoals een typisch Utrechtse activiteit of een mooie vaartocht. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het Ranking the Battle Dinerspel is net zo’n gezellig en hilarisch bedrijfsuitje in Amsterdam, Haarlem en Den Bosch.

 


Pers.Prijs
> 30€ 52.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 57.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.