Digital Pubquiz Dinerspel in Utrecht

Prijs vanaf € 51,50 p.p. excl. BTW

Het Digital Pubquiz Dinerspel in Utrecht, onze combinatie van een van origine Brits kroegspel en een smakelijk driegangendiner. Tijdens dit teamuitje we uw triviale kennis en gênante weetjes, nu met behulp van Augmented Reality. Ook verrassen we u zo nu en dan met een ludieke opdracht. Welke secretaresse kan het alfabet achterstevoren opzeggen? Welke salesmanager weet hoeveel druppels er in een glas bier zitten en wie doet het beste YMCA-dansje? U weet het aan het eind van dit heerlijke bedrijfsuitje. Neem dus nu contact met ons op voor meer informatie.

Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk dan onze trailer!

Hoe verloopt het Digital Pubquiz Dinerspel in Utrecht?

Uw teamuitje begint. Onze spelleiding verwelkomt u in een van de gezelligste Utrechtse locaties. Een korte introductie, wat speluitleg en het opdelen van de groep in teams van 5 á 6 personen als voorbereiding en de dan al hilarische Pubquiz kan beginnen!  Vragen en opdrachten met allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, en nog meer komen voorbij. Zodra het voorgerecht op tafel komt ruilen we de competitie even in voor saamhorigheid en krijgt u alle tijd om lekker te eten en te genieten van de rest van uw gezelschap.

Na het voorgerecht gaat de absurde Pubquiz onverminderd voort. De meest onmogelijke vragen en uitdagende opdrachten komen voorbij. Dat wordt lachen, gieren en brullen op weg naar het hoofdgerecht! Ook nu is er weer ruimschoots de tijd om te genieten van uw gerecht of heerlijke barbecue (uw keuze stemmen we vooraf af) en wellicht verder bij te kletsen of nog even terug te komen op die ene vraag waar u het in het team niet over eens was. Nadat de tussenstand bekend is gemaakt zetten we de finale van de Pubquiz in. U heeft totdat het dessert geserveerd wordt om de laatste punten veilig te stellen. Zodra het dessert op tafel komt is de Pubquiz ten einde. Terwijl de jury optelt, aftrekt, vermenigvuldigt, wikt en weegt, geniet u van een heerlijk dessert.

We besluiten dit hilarische bedrijfsuitje met een prijsuitreiking waarbij we het winnende team niet met lege handen laten staan.

Optioneel: uw vragen en opdrachten tijdens het Digital Pubquiz Dinerspel

Onze software en datasets bieden ruim voldoende mogelijkheden om u te verrassen met een even hilarische als pittige Pubquiz Dinnergame. Wij kunnen daarnaast ook werken met allerlei formaten computerbestanden die u aanlevert. Een ideale mogelijkheid om de Pubquiz in te richten naar uw wensen, voor een teamuitje op maat. Wilt u aandacht besteden aan een bepaald onderwerp of een themaquiz spelen? Als u de bestanden aanlevert kunnen wij ze verwerken. We denken uiteraard graag met u mee!

Heeft u ook zin in een op maat gemaakte Digital Pubquiz Dinerspel? Neem dan contact op voor meer informatie!

Wat heeft het Digital Pubquiz Dinerspel te bieden?

Naast een ongedwongen teambuilding, hilarische opdrachten, volstrekt nutteloze kennis en veel plezier is het Pubquiz Dinerspel inclusief:

  • Gebruik van een typisch Utrechtse locatie
  • Presentator
  • Spelmaterialen, waaronder de benodigde teamtablets
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Driegangendiner of BBQ-buffet (vooraf in overleg af te stemmen)
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goed doel.)

Speelt u liever het ‘Digital Pubquiz lunchspel’?

Tijdens de lunch is het ook gezellig quizzen en lekker eten. Daarom vormen we het dinerspel graag om in een lunchgame. Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de mogelijkheden.

Kunt u het Digital Pubquiz Dinerspel ook combineren met andere activiteiten?

Met het Digital Pubquiz Diner spel is de avond bezet. Een combinatie met een uitdagend middagprogramma ligt dus voor de hand. Wat dacht u van een moderne Smartphone game of een mooie vaartocht? Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het digital pubquiz dinerspel kunt u ook als bedrijfsuitje boeken in Amsterdam, Haarlem en Den Bosch.


Pers.Prijs
> 75€ 51,50 p.p. excl. BTW
50 - 74€ 54,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 58,50 p.p. excl BTW
20 - 29€ 61,50 p.p. excl. BTW