Misdaadspel Utrechtse Penoze – Een misdadig bedrijfsuitje!

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Misdaadspel Utrechtse Penoze neemt u direct mee in de Utrechtse onderwereld. Rotterdam, Den Haag en Amsterdam hebben de naam, maar ook in Utrecht wordt volop in verdovende middelen gehandeld. Wat erger is, vandaag bent u samen met uw gezelschap middenin een zenuwslopende cocaïnedeal terecht gekomen. Aan uw team de taak om de concurrerende teams, politie en menig geïnteresseerde crimineel op afstand te houden. Voor één middag leidt u met uw team een heuse misdaadclan. Als dat geen onverwacht bedrijfsuitje is… Het decor is de binnenstad van Utrecht, vol met oude grachten, schimmige kelders en legio verstopplekken. Hoe redt u zich het vege lijf? Voor alle duidelijkheid, uiteraard blijft alles legaal en komt u na het bedrijfsuitje weer veilig weg. Heeft u nu al zin om Utrecht op de misdaadkaart te zetten? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.

Hoe werkt het misdaadspel Utrechtse Penoze?

Stelt u zich eens 1.000 kilo cocaïne voor. Dit is precies de hoeveelheid waarmee u vandaag zit opgescheept. Of het de foute vrienden van de secretaresse waren of een mislukte salesdeal? We weten het niet, maar we weten wel dat er een hoop problemen komen. Zo’n hoeveelheid is interessant voor de politie, maar ook voor de traditionele misdaadfamilies. Met zoveel handel bekijkt men deze nieuwe speler met meer dan gemiddelde interesse! Aan uw team de taak om zo snel mogelijk deze berg ellende in poedervorm te lozen bij uw concurrerende teams. Wij blijven verre van de drugshandel, dus nadat wij u per team van 5 personen de Smartphone met Penoze App hebben overhandigd, de speluitleg en tips hebben gegeven en u welgemeend succes hebben gewenst, verdwijnen wij snel.

Het is nu aan u om de aanwijzingen, die u via uw speciale app krijgt, op te volgen en zo snel mogelijk van ‘de handel’ af te komen. Dit kan door uw voorraad bij de andere teams te ‘stashen’. De andere teams kampen echter met hetzelfde probleem en zullen niet aarzelen uw voorraad nog verder uit te breiden. Zenuwslopend, want met de App kunt u precies zien wat de andere teams nog hebben en waar zij zijn. Teambuilding wordt nu gevraagd. Gaat u in samenwerking op zoek naar een list, zoekt u een andere oplossing of gaat u in de binnenstad van Utrecht de persoonlijke confrontatie aan? In misdaad is alles geoorloofd. De enige grenzen zijn het spelplezier en uw creativiteit!

Is uw team als eerste van de coke zonder dat de politie of de concurrentie brokken hebben kunnen maken? Dan is uw team de terechte winnaar. Na al deze zenuwslopende misdaad is het goed bijkomen met een lekker drankje terwijl de prijswinnaars huldigen. Als eerzame burgers verlaat u dit bedrijfsuitje weer…

Bent u ook zo benieuwd welke druk de echte penoze dagelijks voelt? U krijgt nu de unieke kans om het mee te maken als u contact opneemt!

Wat biedt het misdaadspel Utrechtse Penoze u:

Naast een, hopelijk unieke ervaring als drugssmokkelaar, competitie, teambuilding en een crimineel gezellig bedrijfsuitje biedt het misdaadspel Penoze u:

  • Professionele begeleiding
  • Gebruik van de smartphone en penoze-App
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Uitgave van digitale foto’s die tijdens het spel zijn gemaakt
  • Één consumptie per persoon

Is het misdaadspel Penoze te combineren met andere activiteiten of ergens anders spelen?

Na deze criminele escapades zal een goede borrel of heerlijk diner wel smaken. Utrecht heeft ook op dat gebied geen geheimen voor ons, dus we nemen u graag de organisatie uit handen door het spel uit te breiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. We vertellen u graag meer.

Penoze kent men niet alleen in Utrecht. Zo is de Amsterdamse penoze veel beroemder. Haarlem heeft weer een eigen onderwereld en zelfs Den Bosch heeft haar eigen penoze om het misdaadspel Penoze te spelen.


Pers.Prijs
> 50€ 24,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 27,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 34,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.