Outdoor Shooting Games – Fort Vechten

Prijs vanaf € 42,50 p.p. excl. BTW

Een sportief schietuitje kan natuurlijk niet in ons aanbod ontbreken nu we een heus Fort in de ‘achtertuin’ hebben. Daarom maken we van dit groepsuitje een echt schietuitje op Fort Vechten. U leert zelf diverse historische wapens, zoals een slingerblijde maken. Tegelijkertijd maakt u een wereldreis, want van de Engelse pijl en boog gaan we, via de Romeinse katapult door naar de blaaspijp uit de Zuid-Amerikaanse oerwouden. Tot slot keren we via de pijl en boog en het Noord-Amerikaanse vuurwapen (de buks) weer terug op Fort Vechten. Welke collega schiet niet alleen verbaal met losse flodders? Wie is de accountant met de scherpste blik? Welke secretaresse heeft meest vaste hand? U komt er allemaal achter tijdens dit gezellige en spannende schietuitje! Als u nu contact opneemt met ons voor meer informatie heeft u het eerste doel alvast geraakt!

Hoe is het schietuitje op Fort Vechten samengesteld?

Fort Vechten is de locatie waar uw schietuitje gaat plaats vinden. Erg toepasselijk want dit Fort is in 1867 gebouwd als verdedigingswerk van de Hollandse Waterlinie. Dat is te zien. Het fort is gebouwd om allerhande aanvallen te kunnen weerstaan en de massieve bunkers herinneren aan een flinke hoeveelheid munitie en schietklare oplossingen als verdedigingstuig. Tegenwoordig is het Fort beschikbaar voor onze avontuurlijke groepsactiviteiten. Bij aankomst zult u zien dat de militaire omgeving van Fort Vechten uw schietuitje goed aan kan!

Nadat u bent aangekomen en de eerste indrukken heeft weggespoeld met een lekker kopje koffie neemt onze spelleiding het over. U krijgt een korte inleiding over het diverse wapentuig dat u gaat bouwen en gebruiken. Een teambuilding vol samenwerking, fun en competitie kan van start!

Na vandaag kent u alle geheimen van de slingerblijde en de katapult, aangezien u die zelf gaat bouwen en gebruiken. Ook op de kermis staat u niet langer voor schut. Nadat u vandaag uitgebreid geoefend hebt met de handboog en de buks schiet u bij elke attractie met scherp op de hoofdprijs.

Ronduit ludiek wordt het als u met uw blaaspijp op jacht gaat op uw prooi van vandaag. Bij de indianen fungeerde de bips van een everzwijn als speldekussen, maar vandaag mag u proberen de felgekleurde ballonnen stuk te blazen. Spannend!

Voor de heren die denken dat dit schietuitje alleen voor mannen is, vergis u niet. De amazones, Romeinse gladiatrices, Jean d’Arc en dichter bij huis Hasse Simonsdochter zijn zo maar wat voorbeelden van dames die het schieten niet schuwden. U bent dus gewaarschuwd, dit schietuitje is spannend en competitief voor iedereen!

Heeft u ook al zin in een bedrijfsuitje om op te schieten of om eens flink in de bus te blazen? Vraag meer informatie aan en mik op onze contactgegevens!

Wat is er inbegrepen bij het schietuitje Outdoor Shooting Games op Fort Vechten?

Naast een kennismaking met het wapen door de eeuwen heen, samenwerking, creativiteit, competitie, scherpte en veel gezelligheid is dit schietuitje inclusief:

  • Ontvangst met koffie / thee
  • Professionele begeleiding gedurende hele arrangement
  • Huur locatie
  • Teambuilding
  • Materialen om uw eigen slingerblijde te bouwen
  • Katapulten,
  • Boogschieten,
  • Blaaspijpschieten
  • Buksschieten

Is het schietuitje Outdoor Schooting Games op Fort Vechten ook combineren met andere activiteiten?

Vroeger schoot men niet altijd voor krijgsdoeleinden, maar ook voor de jacht. Na het schieten ging men vervolgens lekker eten. Wij zien geen enkele reden om deze traditie te doorbreken. Daarom combineren wij dit schietuitje graag met een lekkere lunch, gezellige borrel of smakelijk diner. Wilt u weten hoe het voelt als u net na de jacht kan aanschuiven? Dan organiseren we graag een barbecue of outdoor cooking. Als u ook hier leuke activiteiten van wilt maken kan dit zelfs in workshop-vorm waarbij u zelf uw maaltijd bereidt. Kortom, de uitbreiding van dit schietuitje met een gezellige borrel en/of een lekker diner, in welke vorm dan ook, of uitgebreide lunch is bij ons in goede handen. Heeft u andere creatieve ideeën, wilt u overleggen, alvast een optie nemen of meer informatie? Schiet dan met scherp op onze contactgegevens; we vertellen u graag meer.


Pers.Prijs
> 50€ 42,50 p.p excl. BTW
20 - 50€ 47,50 p.p excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.