Outdoor Cooking – Koken op houtvuur

Prijs vanaf € 42,50 p.p. excl. BTW

Outdoor Cooking in Utrecht: onze combinatie van teambuilding en een culinaire sensatie. Welke collega staat nog zo dicht bij de natuur dat hij een vuurtje kan maken? Welke secretaresse sprokkelt de fijnste kruiden bij elkaar? Wie is de barbecuemaster en wie is vooral goed in het proeven? Deze ervaring staat garant voor lekkere gezelligheid en heerlijke teambuilding. Dit alles in de open natuur en inspirerende omgeving van het Fort bij Vechten.

Vindt u ook dat teambuilding wel smaakvol moet blijven? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Wat kunt u verwachten van Outdoor Cooking bij Fort bij Vechten?

Het eerste wat u kunt verwachten, heeft nog niet veel met koken te maken. Dat is namelijk de natuurlijke en imponerende ambiance van Fort Vechten. Dit historische fort van de Hollandse waterlinie heeft al als openluchtkeuken gediend voor heel wat soldaten en vandaag mag u zich uitleven. U gaat uw diner zelf klaarmaken. We gaan koken op houtvuren, met gietijzeren pannen en potten. Alle bestanddelen voor een geslaagd kookavontuur liggen voor u klaar. Begeleiding, ingrediënten, kookmaterialen, recepten en natuurlijk onze deskundige begeleiding die u met raad en daad terzijde staat.

Met deze basis mag u een heerlijk driegangediner bereiden. Geen simpele barbecue, maar culinair Outdoor koken. De keuze bestaat uit vis, vlees of vegetarisch, en zoveel mogelijk biologisch uiteraard. Hout sprokkelen, samen koken op een vuur, gerechten bereiden in de Dutch oven, vlees roosteren en uw gerecht professioneel presenteren. U gaat het allemaal samen beleven!

Zo ontstaat een maaltijd die een afspiegeling van het succes van uw groepscultuur zal zijn! Uw samenwerking, overleg, communicatie, leiderschap en takenverdeling zetten iedereen aan het werk en ieders bijdrage is nodig. We besluiten het Outdoor cooking uiteraard met het genieten van de door u bereidde maaltijd.

Heeft u ook altijd kritiek op het slechte eten tijdens bedrijfsuitjes? Laat dan niets aan het toeval over en vraag meer informatie!

Wat is er inbegrepen bij het Outdoor Cooking – Koken op houtvuur?

Naast teambuilding om van te smullen, saamhorigheid en de nodige bloopers waarbij gelachen mag worden is het outdoor cooking inclusief:

  • Gebruik van het indrukwekkende Fort bij Vechten
  • Professionele begeleiding gedurende het hele arrangement
  • Koken op eigen gemaakt vuur
  • Alle ingrediënten en benodigdheden om het vuur en uw diner te bereiden
  • Heerlijk driegangendiner

Zijn er mogelijkheden het Outdoor Cooking uit te breiden of te combineren met andere activiteiten?

Het eten wordt natuurlijk heerlijk, maar een lekker drankje is ook nooit weg. Daarom verzorgen wij graag een onbeperkt drankarrangement van onze Hollandse bar. Outdoor Cooking is op zichzelf al een leuke, lekkere en goede teambuilding, maar valt ook uitstekend te combineren met een spannend ontsnappingsspel of sportieve uitdaging op het Fort bij Vechten. Tot slot verzorgen we op verzoek graag na het diner nog een gezellige borrel, eventueel en op verzoek ook met live muziek of spannend entertainment.

Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden graag!


Pers.Prijs
> 50€ 42,50 p.p excl. BTW
20 - 50€ 47,50 p.p excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.