Ontdek de Mol Stadsspel in Utrecht?!

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Ontdek de Mol is het stadsspel dat ‘Wie is de Mol’ en een hilarische verkenning van de Utrechtse binnenstad combineert. Spot u de Mol op het Neude? sluit u een Bondje op de Dom of wordt u ‘gemold’ op de Biltstraat? Suspense, plezier, achterdocht en saamhorigheid gaan hand in hand in dit hilarische stadsspel. We lichten de Mollen vooraf in over het spel, hun rol en de beste sabotagetrucs, dus het zal niet meevallen hen te ontmaskeren. Onze ervaring leert dat dit spel leidt tot weken voorpret en vele terugblikken bij de koffieautomaat. Heeft u zin om te testen hoe ‘mollbestendig’ uw teambuilding is? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Hoe werkt het stadsspel ‘Ontdek de Mol’?

We kunnen er wel 1.000 woorden over schrijven, maar onderstaand filmpje zegt vast meer.

Midden in Utrecht verzamelen wij op een centrale locatie. Hier speelt u vanmiddag live uw eigen aflevering van het razend spannende programma ‘Wie is de Mol’. Na een korte uitleg en introductie worden de teams geheel ‘willekeurig’ ingedeeld door de spelleiding. In ieder team verstoppen zij echter een mol. Deze saboteur met glimlach is al dagen op de hoogte en heeft in zijn of haar mollenhol onze tips en aanwijzingen bestudeerd en eindeloos veel listige plannetjes bedacht om uw saamhorige teambuilding ongemerkt te ondermijnen. Terwijl u in de Utrechtse binnenstad probeert om zo veel mogelijk uitdagingen, opgaven en vragen goed te beantwoorden werkt de Mol u strategisch tegen. Wacht eens, bent u wellicht zelf de Mol en maakt u de opgaven moeilijker dan gedacht? Slimme zet! De simpele vraag ‘Wie is de Mol?’ is zelfs voor ons niet makkelijk te beantwoorden, of foppen we u? In dit spel is niets wat het lijkt!

Stressbestendigheid, lef, gevoel voor humor, inzicht maar vooral mensenkennis zijn de nodige teambuildingseigenschappen om wijs te worden uit deze chaos. Het beste team weet hun Mol zo goed mogelijk onschadelijk te maken en het spel te winnen. U verzamelt uiteindelijk weer op de centrale locatie en daar onthullen we de Mollen. Ook maken we het winnende team en de beste Mol bekend tijdens een passende prijsuitreiking. Had u de Mol goed gegokt of had u niet gedacht dat die ene collega zo onhandig kon zijn? Tijdens het afsluitende drankje heeft u een mooie gelegenheid om na te praten!

Houdt u wel van een beetje dealen? Sluit dan het eerste bondje met ons en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is inbegrepen bij het Ontdek de Mol Stadsspel?

Naast teambuilding, verkeerde benen, misleidingen, radaren voor ogen en veel hilariteit is het Ontdek de Mol stadsspel inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking met oorkonde voor de beste Mol en het beste Team
  • Versnapering voor onderweg
  • Één consumptie per persoon
  • benadering en briefing van de Mollen vooraf

Daarnaast is het stadsspel Ontdek de Mol voor groepen vanaf 50 personen eveneens inclusief:

  • Gratis persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen). Klik hier voor een voorbeeld.
  • Gratis exclusieve foto-site met foto’s van uw uitje (groepen > 50 personen).

Is Ontdek de Mol te combineren met andere teambuilding of ergens anders te spelen?

Uw eigen aflevering van Wie is de Mol geeft een boost aan het groepsgevoel en biedt veel stof tot napraten. Hou dit gevoel vast tijdens een gezellige borrel of lekkere lunch/diner/buffet in het altijd bruisende Utrecht. Wij kennen de mogelijkheden om Ontdek de Mol te combineren met een gezellige borrel en/of een lekker diner als geen ander. Als u contact opneemt vertellen we u graag meer.

Het Ontdek de Mol stadsspel is ook een perfect bedrijfsuitje in Amsterdam, Haarlem en Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 24.50 p.p. excl BTW
30 - 50€ 27.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.