Wie is de Mol dinerspel, dineren met mollen aan tafel in Utrecht!

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

Het Wie is de Mol dinerspel is de combinatie van het originele Wie is de Mol spel en heerlijk dineren. UtrechtseUitjes.nl heeft als enige de licentie van IDTV om alle originele rekwisieten, geluiden, tunes en spelonderdelen van het TV-spel Wie is de Mol te gebruiken. Daarnaast is dit spel gebaseerd op de ervaringen van de deelnemers aan Wie is de Mol (zoals onder meer Geert Hoes). De voorpret begint al dagen van tevoren als wij de mollen inseinen over het spel, de teams en de beste manieren om te saboteren. Zij bereiden dus geen gezelligheid maar list, bedrog en misleiding voor. We kunnen u gerust stellen, de koks die uw heerlijk driegangendiner voorbereiden zijn geen mol! Wilt u met ons een bondje leggen? Neem dan nu contact met ons op en dineer mee!

Hoe werkt het wie is de mol dinerspel in Utrecht?

Onze professionele hoofdmol heeft de mollen uit uw gezelschap al geïnformeerd hoe zij deze avond vol misleiding kunnen voorbereiden. Wie is er onhandig en wie is er op missie? U kunt alleen uzelf vanavond vertrouwen. De groep, onwetend van de misleiding die ze tegemoet gaan, komt niets vermoedend aan op de locatie en neemt oh zo onschuldig plaats voor de speluitleg en een eerste drankje. Het Wie is de Mol is van start. De bediening brengt, gegarandeerd molvrij, uw voorgerecht op tafel. Met elke hap groeit het wantrouwen en bij elke slok de onzekerheid…

Stootte de koffiejuffrouw dat drankje per ongeluk om? Is die IT-er altijd zo gefocust op details en waarom reageert de directie ineens zo meelevend? Toeval bestaat niet maar paranoia is ook niet goed. Tijd dus om samen met uw teamgenoten de opdrachten op te lossen om de mollen te ontdekken, maar waarom weet die slimme secretaresse het antwoord ineens niet op die makkelijke vraag? Tijdens dit groepsuitje wordt er maar één soort vertrouwen gekweekt, zelfvertrouwen!

Als het diner verschijnt merkt u dat niet overal een complot achter zit, want dit is gewoon onbezorgd genieten. Bon appetit!

Na de laatste hap serveren we alleen nog spelinzicht en achterdocht. Op naar de overwinning en de Mol. U begint langzaam uw vertrouwen terug te winnen en ziet al voor u hoe u de Mol glorieus ontmaskert tot… volstrekt onverwacht een andere collega probeert uw team de verkeerde kant op te sturen. Ziet ze het echt niet? Waarom weet onze secretaresse die vraag over lippenstift niet en hoe kan het eigenlijk dat…. Ach, ze moet het wel zijn! Met een heerlijk dessert maken we bekend wie de Mollen zijn en welke collega’s dit spel hebben gewonnen. Deed u er goed aan om op uw gevoel af te gaan?

Heeft u ook zin in een groepsuitje waar het niet de vraag is óf u misleidt wordt maar door wie? Trek dan nu de joker en neem contact met ons op.

Wat is er inbegrepen bij het Wie is de Mol Dinerspel?

Naast achterdocht, misleiding, competitie, dineren zonder zorgen, maar ook veel gezelligheid is het Wie is de Mol dinerspel inclusief:

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht
  • Zaalhuur
  • Driegangendiner
  • Prijsuitreiking en bekendmaking van de Mollen
  • Prijs voor het winnende team
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

Voor groepen van 50 personen of meer breiden wij het dinerspel daarbij uit uit met:

  • Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen).
  • Exclusieve foto-site met foto’s van uw uitje (groepen > 50 personen).

Speelt u liever een ‘Wie is de Mol lunchspel’?

Hoewel Mollen van nature het liefst in het donker opereren houdt onze Hoofdmol wel van een uitdaging. Als u hem tijdens de lunch uitdaagt kruipt hij met liefde uit zijn hol. Als u meer informatie vraagt proberen wij hem alvast te porren.

Kunt u het Wie is de Mol dinerspel ook combineren met andere activiteiten?

De het diner en de avond zijn prima bezet met het Wie is de Mol dinerspel. Een combinatie met een leuk middagprogramma ligt voor de hand. Wat dacht u van een spannende Smartphone game of een mooie vaartocht? Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het Wie is de Mol dinerspel is ook een intrigerend bedrijfsuitje in Amsterdam, Haarlem en Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 52,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 56,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 59,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.