De domtoren beklimmen? Bent u OndersteBoven van de Dom?

Prijs vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

De Domtoren beklimmen is in menig opzicht een onverwacht hoogtepunt van een bedrijfsuitje in Utrecht. Veel van onze uitjes spelen zich af om, bij of rond de Dom. Wie het geniale idee had is niet bekend, maar op een dag was het er…. Laten we tijdens een bedrijfsuitje de Domtoren beklimmen… 465 treden op betekent dat u ze later ook weer af mag en dat loopt altijd een stuk soepeler. Toch is deze beklimming de moeite waard. Onderweg leert u de Dom kennen als nooit te voren en eenmaal boven is het uitzicht fenomenaal. U bent na afloop met recht OndersteBoven van de Dom! Heeft u ook zo’n zin in een bedrijfsuitje dat goed is voor uw stappenteller? Vraag dan meer informatie aan en ga met ons de Domtoren beklimmen!

Hoe verloopt het bedrijfsuitje OndersteBoven van de Dom, de Domtoren beklimmen?

We verzamelen op een centrale plek in Utrecht, het zou wel eens een hoge toren kunnen zijn, waar onze gids u welkom heet voor een rondleiding naar het hart van Utrecht. We verkennen de mooiste hofjes, bijzonderste inkijkjes en verborgen geheimen van Utrecht en onze gids vertelt u meer dan u kon weten. Met deze informatie en een beetje geografisch gevoel in uw achterhoofd komt u weer terug bij de Dom.

Bij de Dom aangekomen etaleert onze gids graag zijn kennis over de Dom en omgeving. Ondertussen voelt u de spieren al spannen en haalt u nog maar eens diep adem. Het moment is daar, u mag alle 465 treden van de trappen in de Domtoren verkennen voordat u boven bent.

Bent u OndersteBoven van de Domtoren …

Eenmaal boven aangekomen maakt het fenomenale uitzicht de moeite van de beklimming direct goed. U ziet het centrum en de hele stad in vogelvlucht. Zonder dat u het wellicht beseft staat u dan ook op 112 meter hoogte. Bij helder weer is het zelfs mogelijk om met het blote oog Texel te zien liggen! Als u van het Uitzicht heeft genoten vertelt onze gids alle ins en outs over dit unieke historisch erfgoed.

Het goede nieuws van een beklimming is dat er altijd weer een afdaling volgt. Als u 465 treden later weer buiten staat (inderdaad, de twee treden bij de voordeur tellen ook mee om tot 465 treden te komen) bent u een echte Utrecht-kenner.

We durven u te zeggen dat u na deze rondleiding een echte Utrecht-kenner bent. Bij een volgend bezoek aan deze mooiste stad van het land kunt u zelf uw gasten verrassen! U weet misschien toch nog niet helemaal precies hoe en waar alles ligt? Dan nemen wij u graag mee naar boven. Onder begeleiding beklimt u de schitterende en bekendste toren van Nederland: de Domtoren!

Heeft u ook zo’n zin in een bedrijfsuitje dat direct een boost voor uw stappenteller is? Vraag dan meer informatie en raak OndersteBoven van de Dom!

Wat is er inbegrepen bij het bedrijfsuitje ‘OndersteBoven van de Dom’ de Domtoren beklimmen?

Naast een snelcursus Utrechtse historie, interessante rondleiding, indrukwekkende beklimming en nog indrukwekkender afdaling is dit bedrijfsuitje inclusief:

  • Ontvangst op een centrale locatie in Utrecht
  • Begeleiding en uitleg van een professionele gids
  • Stadswandeling
  • De Domtoren beklimmen

Zijn er mogelijkheden om het bedrijfsuitje ‘Domtoren beklimmen’ naar wens in te delen?

Ook dit bedrijfsuitje kunt u uitbreiden met diverse opties. Wilt u voor of tijdens de wandeling lekker gaan lunchen? Gaat u liever per fiets, Segway, tuktuk of ander vervoermiddel op verkenning? Het kan! Wilt u in plaats van de gids liever zelf uw weg vinden door Utrecht en naar de top van de Domtoren tijdens een spannend stadsspel? Gewoon mogelijk!

Gaat u na afloop van het arrangement nog gezellig een borreltje drinken of wilt u liever lekker dineren? Utrecht kent veel verschillende horeca en wij kennen Utrecht, dus we adviseren u graag. Wilt u meer informatie, een optie nemen, direct boeken of uw suggesties met ons bespreken? Wij helpen u graag als u contact met ons opneemt!