Moorddiner in Utrecht | Bloedige Bruiloftsdag

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

Tijdens dit moorddiner in Utrecht kunt u uiteraard genieten van een heerlijk driegangendiner. Maar er is ook een probleem op te lossen. Inspecteur Sanderick (met Cee Kaa) is op oorlogspad. Gisteravond was u namelijk allemaal te gast op een 10-jarig bruiloftsfeest. Dit huwelijksjubileum is opgeschrikt door een gruwelijke moord en een van u moet het gedaan hebben. Inspecteur Sanderick vindt het ongelofelijk dat niemand zich gemeld heeft en hij wil de moord vanavond nog oplossen. Hopelijk heeft u goed opgelet bij CSI, Moordvrouwen of Law&Order want hij verdenkt u allemaal. Het duurt niet lang of u verdenkt ook elkaar. Welke gewetenloze collega zit er achter deze moord en vooral, waarom? U begrijpt: Cluedo voor professionals! Hangt uw regenjas al klaar? Neem dan contact op en onderzoek de mogelijkheden!

Hoe werkt het moorddiner in Utrecht?

Na ontvangst kunt u zich direct omkleden en het script bestuderen dat bij uw personage past. Bent u de seksuologe, het goddelijk fotomodel, de butler of beginnend zangeresje? Wat u rol ook is, zonder goede voorbereiding valt u in ieder geval door de mand! Vervolgens gaat u naar de plaats delict waar inspecteur Sanderinck (Met Cee Kaa) u opwacht. Hij wil met zijn onderzoek beginnen!

Onze inspecteur laat er geen gras over groeien. Hij verdenkt u allemaal en hij eist een oplossing! Het zal niet lang duren voor u elkaar allemaal verdenkt. Speurzin, samenwerking, sluwe misleiding en soms een flinke portie Utrechtse branie zijn nodig om de inspecteur en uw collega’s te overtuigen van uw onschuld, zelfs als u schuldig bent! Tijdens dit teamuitje weet u direct welke collega de beste pokerface heeft of een carrière in de misdaad is misgelopen, altijd handig voor de volgende meeting…

De keukenbrigade was er gisteren niet. Zij hebben zich dus ongestoord uit kunnen sloven om voor u een heerlijk driegangendiner te bereiden. Samen met zo nu en dan een drankje blijft de sfeer om een oplossing te zoeken er zo wel in. We verwachten dan ook dat u een grote bijdrage levert bij de oplossing van deze gruwelijke misdaad. Aan de tot nu toe onfeilbare inspecteur Sanderinck zal het niet liggen! Bij een misdrijf hoort natuurlijk een beloning voor de oplossing. Daarom hebben wij alvast een prijsuitreiking met passende prijs voorbereid voor de beste speurneus.

Bent u ook benieuwd hoe het is om te dineren met een koelbloedige moordenaar? Neem dan contact met ons op en schuif aan!

Wat is inbegrepen bij het moorddiner ‘De Bloederige bruiloft’?

Naast een crimineel gezellige avond met absurde karakters en al even absurde alibi’s, een overdosis teambuilding en veel spelplezier  is het moorddiner inclusief:

  • Professionele entertainer
  • gebruik van kleding/attributen
  • Script
  • Zaalhuur
  • Uitgebreid driegangendiner
  • Prijsuitreiking met prijs voor de winnaars
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (De winnaars kiezen gezamenlijk een goede doel.)

Heeft u liever een misdadig lekkere lunch tijdens het rechercheren?

Het aantal moorden in Utrecht stijgt en inspecteur Sanderinck heeft ook wel eens middagdienst, dus tijdens een misdadig lekkere lunch speurt hij gewoon verder. Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de mogelijkheden om dit moorddiner als lunchspel te boeken.

Kunt u het moorddiner combineren met andere teambuilding in Utrecht?

Het moorddiner is vooral gericht op het diner en de avond. Daarom is Moorddiner de bloederige bruiloft prima te combineren met een leuk middagprogramma, zoals een typisch Utrechtse activiteit of een mooie vaartocht. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het moorddiner de Bloederige Bruiloft kunt u ook als groepsuitje spelen in Amsterdam, Haarlem en Den Bosch.

 

Optioneel Lunchspel:

Dit uitje kan ook georganiseerd worden met een uitgebreide lunch, voor:


Pers.Prijs
> 50€ 52,50 p.p excl. BTW
30 - 50€ 56,50 p.p excl. BTW
15 - 29€ 59,50 p.p excl. BTW