Bedrijfsdiner walking & floating dinner!

Prijs op aanvraag

Een bedrijfsdiner wordt vaak een formele aangelegenheid. Dat is vanavond precies niet de bedoeling. Daarom houden we u tijdens het diner graag in beweging. Bijkomend voordeel is dat u de calorieën van dit diner direct weer verbrandt, dus niemand heeft een excuus om niet mee te gaan. Niemand hoeft dus al het moois dat de Utrechtse grachten en binnenstad te bieden hebben te missen. Dit moois gaat u allemaal zien tijdens onze gezellige rondvaart en al even gezellige stadswandeling. Heeft u nu al zin in een bedrijfsdiner waar gelachen mag worden? Neem dan contact met ons op!

Hoe verloopt het bedrijfsdiner walking & floating diner?

Een van de mooie werfkelders is ons start- en verzamelpunt. Hier ontvangen wij u met een drankje en krijgt u alvast de gelegenheid lekker bij te kletsen. We voelen de stemming stijgen! Als het gezelschap compleet is gaan we na een half uur naar buiten. Daar ligt, aan de werf uw boot klaar.

Terwijl u aan boord geniet van al het moois dat Utrecht te bieden heeft en elkaars gezelschap, serveert de bediening een heerlijk voorgerecht. Een mooie gelegenheid om weer eens op het water te eten! Na het voorgerecht meert het schip aan en gaat u van boord. Onder begeleiding van onze gezellige gidsen gaan we naar een kenmerkend Utrechts restaurant om culinair te genieten van uw hoofdgerecht. Omdat we eventuele (di)eetwensen, het restaurant en de keuken vooraf met u hebben afgestemd bent u ervan verzekerd dat iedereen, ongeacht allergieën lekker mee kan eten. Geniet rustig en neem wat rust, want na het hoofdgerecht mogen de jassen weer aan!

Onze ervaren gidsen nemen uw groep mee voor een sfeervolle stadswandeling. Terwijl u van alle bezienswaardigheden geniet vertellen onze gidsen de prachtigste verhalen. Bij het laatste restaurant staat een grand dessert voor u klaar. Terwijl u smult van alle lekkernijen neemt de begeleiding afscheid van u. Blijft u nog even borrelen om de memorabele avond met uw collega’s in stijl af te sluiten, gaat u de stad onveilig maken of besluit u toch naar huis te gaan? In Utrecht kan alles!

Heeft u ook zo’n zin in een heerlijk gevarieerd bedrijfsdiner? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie!

Wat is inbegrepen bij het Walking & Floating bedrijfsdiner?

Naast veel gezelligheid en onverwachte kennismakingen in Utrecht, teambuilding en een smakelijke avond is dit bedrijfsdiner inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Één welkomstdrankje per persoon
  • Rondvaart
  • overkapping bij regen
  • Driegangendiner op drie verschillende locaties

Kunt u het bedrijfsdiner combineren met andere activiteiten?

Met het bedrijfsdiner is de avond goed gevuld. Des te uitdagender om in de middag iets leuks te doen. Zo is het Walking en Floating Dinner prima te combineren met bijvoorbeeld een spannend stadsspel of een mooie vaartocht. Natuurlijk organiseren wij desgewenst ook een heerlijke (Walking en Floating) lunch. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.