Monopoly Streets Dinerspel in Utrecht

Prijs vanaf € 62,50 p.p. excl. BTW

Monopoly Streets Dinerspel is de levensechte versie van het klassieke Monopoly. Hoe zou een diners smaken met het Neude in bezit of een dessert in uw eigen Biltstraat? Altijd al eigenaar van de Dom willen zijn? Dit groepsuitje maakt het allemaal mogelijk. Wat zal het driegangendiner rijkelijk smaken als vastgoedbaron! Zeker als u op 3 verschillende locaties de kans krijgt uw bezit tijdens een gang te showen. Het Monopoly Streets Dinerspel blijft tot het allerlaatst spannend dus laat het diner u smaken. Als u voor een tijd naar de gevangenis moet, heeft u in ieder geval nog de herinnering aan lekker eten. Heeft u altijd al eens een schoonheidswedstrijd willen winnen van uw collega’s of willen dineren in uw eigen restaurant? Ga dan niet langs af, maar neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Hoe werkt het Monopoly Streets Dinerspel in Utrecht?

De meeste vastgoeddeals worden beklonken bij een hapje en een drankje. Een goed excuus om u te ontvangen in een passende locatie waar wij uw voorgerecht serveren. Voor het zover is, maakt de spelleiding de teamindeling bekend en leggen zij het spel nog een keer uit. Als de teamgenoten aan tafel zitten en de eerste tactische besprekingen beginnen serveert de bediening het voorgerecht. Op een lege maag is het immers slecht onderhandelen.

Als de tafel weer wordt afgeruimd, is het tijd om wat vastgoed te gaan veroveren. Met uw team gaat u met de door ons verstrekte camera op weg. De straten die u koopt, betaalt u namelijk niet met geld maar met het uitvoeren van ludieke, spannende of hersenkrakende opdrachten. Uw kennis over Utrecht kan u daarbij mooie bonussen opleveren, die u hard nodig zult hebben voor het eindspel. De opdrachten en bonusvragen leiden u naar het tweede restaurant.

Tijdens het hoofdgerecht is het goed snoeven tegen de teams die wat achter staan. Misschien heeft u nog even wat strategisch overleg nodig of is het gewoon tijd om lekker te genieten van uw bezit, het eten en de voorsprong in het spel. Hoe dan ook, het diner kent alleen maar winnaars, want de keukenbrigade heeft zich uitgesloofd. Bon appetit!

Het monopoly dinerspel gaat weer verder…

Na het eten zit de stemming er nog meer in. Tijd om verder te gaan in de jacht op de straten. Inmiddels beginnen de eerste sluwe en schreeuwerige onderhandelaars u al aan te sporen om wat dealtjes te sluiten. Had u dat gedacht van die overdag zo nette collega’s?

Om het Monopoly Streets dinerspel net zo spannend te houden als het bordspel hebben we de KANS- en Algemeen Fonds-kaarten onaangetast gelaten. Welke vastgoedkoning kukelt subiet van zijn troon als hij wordt aangeslagen voor straatgeld? Welk team wordt van een faillissement gered omdat hun bouwverzekering vervalt? De strijd blijft spannend tot het einde!

Als het spel u naar de laatste locatie voor het dessert heeft geleid, is het tijd om de balans op te maken. Wie moet er nog een schuld betalen en wie krijgt er een bonus? Voor wie wacht de zoete overwinning en voor welk onfortuinlijke team wacht na het dessert een enkeltje gevangenis? U merkt het allemaal tijdens het genieten van uw heerlijk dessert.

De prijsuitreiking met mooi prijzen voor de beste bankier en het beste team zorgen voor een bijzondere afsluiting van een bijzonder bedrijfsuitje.

Wilt u ook kans maken om de Nachtwaker van het Neude of de Burgemeester van de Biltstraat te worden? We bespreken de mogelijkheden graag als u contact met ons opneemt!

Wat biedt het Monopoly Streets Dinerspel U?

Naast een avond teambuilding, een spannend spel levend Monopoly en een gedenkwaardig lekker diner met tafelsessies vol humor en plezier is het dinerspel inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Gebruik van fotocamera
  • Driegangendiner op drie verschillende locaties
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Prijs voor de beste bankier
  • gebruik van spelmaterialen
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

Speelt u liever het ‘Monopoly Streets lunchspel’?

De vastgoedhandel staat nooit stil, dus als u liever levend Monopoly in combinatie met een heerlijke lunch speelt verzorgen wij dat graag voor u. Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de aantrekkelijke manier om dit mogelijk te maken.

Kunt u het Monopoly Streets Dinerspel ook combineren met andere arrangementen in Utrecht?

Het Monopoly Streets Dinerspel is prima te combineren met een leuk middagprogramma. Om in de sfeer te komen is een typisch Utrechtse activiteit of een mooie vaartocht een verrassend alternatief. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het levend Monopoly dinerspel is uiteraard ook te spelen in Amsterdam, Haarlem en Den Bosch.

 


Pers.Prijs
> 50€ 62,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 64,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 67,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.