Levend Monopoly Streets Stadsspel – Alles of niets!

Prijs vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Levend Monopoly Streets Stadsspel is Alles of Niets in optima forma. Uitjesbureau is aan de slag gegaan met het klassieke Monopoly. Het resultaat? Een levend monopoly stadsspel waar u zomaar het echte Neude kunt bemachtigen of de Dom kunt schalken. Is de boekhouder wel een goede monopoly-bankier of kan uw secretaresse haar vrouwelijke charmes inzetten voor de onderhandelingen? Heeft u altijd al een huis in Utrecht willen bouwen op het stationsplein of lekker aan de gracht? Het zou zomaar kunnen. Pas op, want het verliezende team eindigt, net als op het bord, in de stadsgevangenis. Dit bedrijfsuitje is alles of niets! Heeft u er nu al zin in om het algemeen fonds te plunderen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Hoe speelt u levend Monopoly?

Nadat de spelleiding uw gezelschap op een centrale plek welkom heeft geheten geven zij een korte introductie en leggen zij het spel uit. Daarna wordt u in teams verdeeld. De teams moeten aan de hand van opdrachten zoveel mogelijk locaties en geld zien te veroveren door opdrachten uit te voeren in de stad. Alle teams worden uitgerust met tablet, Monopoly App en overig spelmateriaal. Andere teams hebben hetzelfde doel dus snelheid, strategisch inzicht en lef zijn geboden om uw gewenste bezit te verkrijgen. Daarnaast moet u ook op uw tegenstanders letten, want anders schoppen ze uw plannen dik in de war.

Net als in het echte spel zetten de KANS- en Algemeen Fonds-kaarten u regelmatig op het verkeerde been. Betaalt de bank u dividend? Wordt u aangeslagen voor straatgeld of moet u drie plaatsen terug? Het Levend Monopoly is net zo onvoorspelbaar als het bordspel! Uw kennis over Utrecht testen we in de extra bonusvragen. De bonuspunten heeft uw team nodig in het eindspel om zo ver mogelijk van de laatste plaats verwijderd te blijven. U gunt de stadsgevangenis toch ook liever aan een ander?

Zoals elk spelletje Monopoly gaat het ook vandaag om strategie, vooruit denken, onderhandelingsvaardigheden en intuïtie. Hierdoor leert u uw collega’s kennen. Wie heeft in dit spel vaardigheden die u op kantoor nog niet ontdekt had en die u goed in het team kunt gebruiken? Wie valt er toch een beetje door de mand? U ontdekt het tijdens het Streets Stadsspel levend Monopoly. Presteren onder druk is sowieso belangrijk want om te winnen moet u naast uw tegenstanders ook de druk van de voorsprong verslaan! Dat lukt alleen door samenwerking, teamspirit en competitie. Na het spel begraven we de strijdbijl weer snel onder het genot van een gezellige borrel. Met de prijsuitreiking sluiten we dit bijzondere en veelzijdige uitje af!

Het is alles of niets vandaag! Wie verovert de Utrechtse symbolen zoals het Neude? We bespreken de mogelijkheden graag als u contact met ons opneemt!

Wat is inbegrepen bij het levend Monopoly Streets Stadsspel – Alles of niets?

Naast 3,5 uur bezit van alles dat Utrecht normaal nooit zal verkopen en een uniek kijkje in elkaars teambuilding is het levend Monopoly inclusief:

  • Tablet, Monopoly App en overig spelmateriaal
  • Professionele begeleiding
  • Één consumptie per persoon
  • De prijsuitreiking
  • De prijs voor de beste bankier
  • Teambuilding
  • Kennis over de stad

Is het levend Monopoly streets stadsspel in Utrecht ook te combineren met andere activiteiten of ergens anders spelen?

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. De Utrechtse binnenstad kent voor ons geen geheimen, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. We vertellen u graag meer.

Het levend Monopoly streets stadsspel is ook een perfect bedrijfsuitje in Amsterdam, Haarlem of Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 22.50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 24.50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 28.50 p.p. excl. BTW
15 - 19€ 32.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.