The Meeting Escape – teambuilding tijdens uw event

Prijs vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

The meeting escape in Utrecht is ons antwoord op de vraag hoe u uw publiek bij de les houdt tijdens een seminar, presentatiedag of congres. Hele dagen luisteren zorgt ervoor dat mensen duf raken en zichzelf gedurende de dag moeilijker kunnen concentreren. Met de Meeting Escape houdt u hen fris! Wanneer na een ingrijpende mededeling wel behoefte is aan instant teambuilding maar geen halve dag beschikbaar om die behoefte te vullen, is The Meeting Escape het antwoord. In een uur spelen we een snelle en teambuilding bevorderende variant van The Meeting Escape. Op iedere gewenste locatie en bij iedere gelegenheid.

Heeft u ook zin om ’s middags weer eens met een enthousiast publiek te werken en geen ‘after lunch dip’ te hoeven vullen? Vraag dan meer informatie aan.

Hoe werkt The Meeting Escape in Utrecht?

Rond de door u gewenste vergaderlocatie in Utrecht is alles in gereedheid gebracht. Alles staat dus klaar als u op het door u gewenste tijdstip de Meeting Break inzet. Uw locatie is omcirkeld met een onzichtbare ‘no-go’ area en uw gezelschap wordt direct opgedeeld in teams van 5 personen. Met als hulp een koffer vol onlogisch materiaal, een Smartphone met de speciale Escape App en plattegrond van het speelgebied gaan de teams van start. Via de Smartphone ontvangt u de opgaven en raadsels om het spel tot een goed einde te brengen.

Komt u per ongeluk buiten de ‘no-go’ Area? De Smartphone registreert alles en verrekent direct de strafpunten met uw zuur verdiende saldo. Het team dat in een uur tijd de meeste checkpoints en belangrijkste informatie heeft verzamelt krijgt een voorsprong. Dit team verdient als eerste de laatste en alles beslissende code die toegang geeft tot de Escape.

Dan komt het op teamwork aan. Heeft u genoeg voorsprong en bent u snel genoeg om dit voordeel direct uit te buiten en als eerste te ontsnappen? Haalt een ander team de achterstand nog in? We weten het binnen het uur. Na dit uur weten we zeker dat iedereen weer fit, goed gemutst en vol anekdotes bij uw programma betrokken is.

Is uw gezelschap ook haast vastgeroest in de luisterhouding? Pep hen dan op met de Meeting Escape. We geven u graag meer informatie als u contact met ons opneemt.

Wat is bij de Meeting Escape inbegrepen?

Naast een letterlijke en figuurlijke opfrisser tijdens uw congres, symposium of belangrijke mededeling, spanning, competitie en vooral veel gezelligheid is inbegrepen:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Smartphone en Escape-App
  • Originele opdrachten, clues, enz.
  • Toepasselijke Escape prijs in de kist voor het winnende team: wie krijgt ‘m het eerste open?
  • Een korte, verfrissende, ontspannen maar actieve onderbreking van uw zakelijke event

Kun je The Meeting Escape teambuilding oefeningen combineren met andere activiteiten?

Als u rond de lunch of voor het diner een luchtige sfeer en groepsgevoel wilt creëren dan is de Meeting Escape daarvoor ideaal. Een lekkere lunch, borrel of diner sluit dan mooi aan om dit gevoel vast te houden en waar nodig te versterken. Uiteraard verzorgen we dit graag op uw gewenste vergaderlocatie of in de binnenstad van Utrecht.

Vergadert u spoedig in een andere stad dan Utrecht? Meeting Escape organiseren we in alle grote steden van Nederland, waaronder Amsterdam, Haarlem, en Den Bosch. Graag vertellen wij u hier meer over. Neem contact met ons op en laat u verrassen over de mogelijkheden.


Pers.Prijs
> 50€ 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 24,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 27,50 p.p. excl. BTW