Maffia XXL – Het maffiaspel voor misdadig spannende teambuilding

Prijs vanaf € 29,50 p.p. excl. BTW

Het maffiaspel MaffiaXXL brengt de gevaarlijkste maffiasyndicaten naar Utrecht. Wordt u de Don Domeone die in de hele Vechtstreek gevreesd wordt? Speelt u het spel met raffinement en beheersing of schuwt u het grove geweld niet? Het is uw keuze want alleen vandaag maakt u ongestraft kans om aan de top van Utrechtse maffia te komen. Pas op, u bent niet alleen, want zoals u weet bestaat de maffia uit verschillende families die continu strijden om de macht. Vandaag bestaat de rivaliserende familie uit een groep collega’s. Zoals zo vaak is er maar één sterk genoeg om aan de top te komen. Reken af met uw collega’s en wordt de nieuwe Don Domeone. Als eerste stap neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, an offer you can’t refuse!

Hoe werkt het maffiaspel Maffia XXL?

Het is nog niet in het nieuws, maar Utrecht wordt al enige tijd geteisterd door een nietsontziende strijd. Twee maffiafamilies zijn vanuit Italië overgekomen om de macht te grijpen in Utrecht. Uw team is de ene familie en het team van uw collega’s de andere. Vanaf het moment dat de teamverdeling op de startlocatie heeft plaats gevonden siddert en beeft Utrecht. Vandaag moet het gebeuren, er is maar 1 Capo di tutti Capi en u gaat uitmaken wie dat is.

Op uw tocht door Utrecht komt u op plekken die alleen bekend zijn voor ingewijden en streng verboden voor onwetenden. Waar koopt u de beste witte bolletjes? Welke Don Vito zet u op de foto en hoe volbrengt u de andere uitdagingen waar uw familie aan wordt bloot gesteld? Hopelijk als beste, want alleen door het succesvol overwinnen van die uitdagingen maakt u kans op de winst. De echte winnaar moet ook veel weten over de Cosa Nostra Maffia. Wij zullen uw kennis dan ook pittig testen.

Verder is alles geoorloofd. Welke collega blijkt een koelbloedig maffialeider en welke ‘grote mond’ komt nu niet verder dan een stille rol als meeloper? Hoe bewust is de koffiedame zich van haar vrouwelijke charme en helpt zij daarmee haar team? Welke vamp blijkt ineens te schuchter om haar voordeel uit te buiten? De maffia ontgaat niets!

Bent u Cosa Nostra waardig? Dit originele teambuilding spel in de sfeer van The Godfather bezorgt teambuilding onder onverwachte omstandigheden. Uiteindelijk blijft er maar één team over dat de Utrechtse maffia zal domineren. In de vorm van mooie prijzen zullen wij dit team ons beschermgeld betalen!

Bent u klaar voor ‘Once upon a time in Utrecht’? Aarzel dan niet en neem met vaste hand contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wat heeft het maffiaspel Maffia XXL – u te bieden?

Naast crimineel sterke teambuilding, misdadig creatieve opdrachten, een moordaardig gezellige middag en de noodzaak tot samenwerken is het maffiaspel XXL inclusief:

  • Kwalitatief hoogwaardige spelmaterialen
  • Professionele begeleiding
  • Prijs voor het winnende team
  • Prijsuitreiking
  • Eén consumptie per persoon
  • Versnapering voor onderweg

Kun je het maffiaspel Maffia XXL combineren met andere activiteiten of ergens anders spelen?

De overwinning moet natuurlijk gevierd worden en vergeving toont de kracht van de leider. Hoe kunt u dat beter tonen door na afloop een gezellige borrel of heerlijk diner te houden? Wij weten precies welke Utrechtse horeca graag de nieuwe maffialeider en zijn clan bedient. We breiden het maffiaspel dan ook met plezier uit met een gezellige borrel en/of een lekker diner. We vertellen u graag meer

Naast de strijd over de Utrechtse maffia rommelt het ook in de toonaangevende maffiafamilies van onder meer AmsterdamDen Bosch en Haarlem.


Pers.Prijs
> 50€ 29.50 p.p. excl BTW
30 - 50€ 32.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.