Jongens tegen de meisjes – Quiz in Utrecht

Prijs vanaf € 29,50 p.p. excl. BTW

Jongens tegen de meisjes. De hilarische quiz waarbij we alle verschillen tussen mannen en vrouwen benoemen en analyseren. Is het waar dat de heren echt nooit iets opruimen? Klopt het dat vrouwen geen verstand van voetbal hebben? Zo maar wat aannames die tijdens deze hilarische quiz nader onderzocht kunnen worden. Men zegt weleens dat mannen van Mars komen en vrouwen van Venus. Vandaag brengen we de twee planeten samen in één ruimte. De gevolgen van deze clash van planeten zien we terug in een even confronterend als hilarisch bedrijfsuitje. Heeft u altijd al willen weten wie het beste kan multitasken of welke echte mannenberoepen bij uw vrouwelijke collega’s favoriet zijn? Kom erachter met gezellige en humoristische quiz als bedrijfsuitje.

Wat houdt de ‘Jongens tegen de Meisjes quiz’ in?

Gebroederlijk verschijnt u bij onze Utrechtse locatie. Daar verandert de sfeer al snel in een gezellige en uitdagende spanning als onze spelleiding de dames en de heren in twee aparte teams heeft verdeeld. Voor de winst is saamhorigheid nodig en saamhorigheid kweek je met een pakkende ‘yell’. Die gaan de beide teams dus eerst verzinnen. Zodra de strijdkreten klinken begint het andere kamp te joelen. De sfeer komt er al goed in. Onze quizmaster grijpt zijn moment. Met de eerste prikkelende stelling stookt hij het vuur bij beide kampen flink op. Het duurt niet lang of beide teams storten zich op de ene prikkelende stelling na de andere hilarische opdracht. Tussendoor haalt u even adem met de hersenkrakers die ook beantwoord moeten worden. Een hilarische avond waar u lekker zonder politiek correct te hoeven blijven alle vooroordelen tussen mannen en vrouwen kunt bespreken.

Langzaam maar zeker wordt duidelijk hoe het zit met het andere geslacht. Reken maar dat dit bedrijfsuitje blijft hangen, want wie na vandaag op kantoor een fout vooroordeel herhaalt zal zeker nog even aan deze avond worden herinnerd! Onze quizmaster leidt het spel in goede banen en houdt de scores bij. Dat laatste is erg belangrijk, want er is maar één team dat met het meest begeerde diploma van Nederland naar huis kan. Zijn het de mannen of toch de vrouwen?

Naast een mooie prijs verdienen de terechte winnaars met dit diploma zeker het respect van het andere geslacht. Zo niet? Dan zal dit diploma genoeg zijn om het respect, met een subtiele verwijzing naar deze avond weer even op te poetsen. Bovendien is de eeuwige roem natuurlijk ook niet te versmaden. De jongens tegen de meisjes bepaalt werkelijk wie meer begrijpen van het andere geslacht. Met recht een bedrijfsuitje waar nog lang over gepraat zal worden.

Heeft u nu al zin om te ontdekken of het waar is dat mannen vaker aan sex denken dan vrouwen? Boek nu deze hilarische Quiz!

Wat is er inbegrepen bij ‘De Jongens tegen de Meisjes Quiz’?

Naast een hilarische avond, sportieve competitie, veel kennis over elkaar en vooral veel humor is dit ontspannen bedrijfsuitje inclusief:

  • Gebruik van de locatie
  • Deskundige Begeleiding
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Één consumptie per persoon

Kun je de ‘Jongens tegen de Meisjes Quiz’ combineren met andere activiteiten of ergens anders spelen?

Zo’n quiz geeft aanleiding voor goede gesprekken. Typisch een onderwerp voor in de kroeg, dus een gezellige borrel is zeker een leuke afsluiter. Ook een lekker diner of een gezellige barbecue kan een mooie afsluiter zijn. Misschien wilt u juist in vrede lunchen voor u, voldaan en wel, de strijdt aanbindt? Wij kennen de horecageheimen van Utrecht dus we assisteren u graag bij het uitbreiden van de jongens tegen de meisjes quiz met een gezellige borrel, lekkere lunch en/of smaakvol diner. We vertellen u graag meer.

De ‘Jongens tegen de Meisjes Quiz’ is ook een perfect bedrijfsuitje in Amsterdam, Haarlem en Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 29.50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 32.50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.