Jongens tegen de Meisjes Dinerspel

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

Het jongens tegen de meisjes dinerspel rekent af met alle vooroordelen die mannen en vrouwen met elkaar te hebben. Is het terecht om te zeggen dat vrouwen geen idee hebben van buitenspel? Mag een man eigenlijk wel huilen? Zijn de dames jaloerser dan de heren? Hebben de heren echt niet in de gaten dat ze nooit een trouwdag onthouden? Allemaal vragen, misschien wel voordelen die vanavond ongegeneerd over tafel kunnen. 

Trek krijgt iedereen wel van zo’n humoristische en openhartige quiz, dus het heerlijk driegangendiner zal vast door beide seksen gewaardeerd worden. Voor de rest is het Jongens tegen de Meisjes in Utrecht tijdens uw bedrijfsuitje. Wilt u nu ook wel eens weten wat er gebeurt als die dames gezamenlijk naar het toilet gaan of waarom de heren altijd over sex praten? Het Jongens tegen de Meisjes dinerspel is uw kans om erachter te komen. Neem daarom contact met ons op voor meer informatie en leer alles tijdens uw bedrijfsuitje!

Wat houdt het Jongens tegen de Meisjes Dinerspel in?

De gezelligheid van de Utrechtse locatie waar we verzamelen brengt u al lekker in een ontspannen sfeer. Een kort welkom door de spelleiding en de jongens kunnen naar de ene kant en de meisjes naar de andere kant. Het verzinnen van een goede yell is alvast een sfeerverhogende voorbereiding. Zodra de dames scanderen en de heren brullen klinkt er gejoel. Wordt het zo’n avond? Ja, het wordt zo’n avond! De competitie is losgebarsten en de eerste uitdagingen schieten door de ruimte. U begrijpt het, het jongens tegen de meisjes dinerspel is van start gegaan!

Daarna sneuvelen de heilige huisjes één voor één. Hoeveel voordelen zijn waar en wat zijn absolute fabels? Welke eigenschappen worden hartgrondig ontkend of juist schaterlachend bevestigd? Welke ‘foute’ vragen worden tijdens ‘De jongens tegen meisjes’ voor eens en altijd beantwoord? Dit hilarische dinerspel vertelt het u allemaal. Een avond vol plezier, competitie en kennis over onderwerpen die u nooit zo maar zou bespreken is al lekker onderweg!

Tijdens de gangen van het diner pauzeren we het spel even om u van de kookkunsten van onze keukenbrigade te laten genieten en de jongens en meisjes weer een beetje samen te brengen. Zodra de sfeer wat te gemoedelijk wordt grijpt de spelleider weer in met een prikkelende stelling. “Hoeveel procent van de dames fantaseert er wel eens over sex op het werk?” En de aandacht is weer daar waar hij moet zijn, bij het ‘Jongens tegen de meisjes’! Tot aan het dessert gaan we door met het zoeken van grenzen – uiteraard alles fair en niet onder de gordel – en het ontkennen van politieke correctheid.

Bij het serveren van het dessert mag de verbroedering definitief plaats vinden. Geniet lekker van uw zoetigheid terwijl de puntentelling wordt afgemaakt. Met de prijsuitreiking voor het winnende team het meest begeerde diploma van Nederland: Het team dat pas echt ballen heeft! sluiten we deze memorabele avond af.

Heeft u ook zo’n zin in een quiz waar geen tint grijs te bekennen is maar die toch pikanter is dan uw hoofdgerecht? Neem contact op en we bespreken het!

Wat is inbegrepen bij het Jongens tegen de Meisjes Dinerspel in Utrecht?

Naast een avond vol kennis over Venus en Mars, ongegeneerde vragen, hilarische antwoorden en veel gezelligheid is dit dinerspel inclusief:

  • Locatie in het centrum van Utrecht
  • Begeleiding
  • Quizmaster
  • Driegangendiner
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goed doel.)

Lunchen de Jongens liever tegen de Meisjes?

Als lunchspel is De Jongens tegen de Meisjes net zo onthullend en hilarisch. We leggen u de mogelijkheden graag uit als u contact met ons opneemt.

Kunt u het Jongens tegen de Meisjes Dinerspel in Utrecht ook combineren met andere activiteiten of elders spelen?

Door de diverse mogelijkheden en de planning rond het diner is het Jongens tegen de Meisjes Dinerspel een prima afsluiter van een leuk middagprogramma, zoals een typisch Utrechtse activiteit of een mooie vaartocht. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het Jongens tegen de Meisjes Dinerspel is net zo’n onthullend bedrijfsuitje in Amsterdam, Haarlem en Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 52,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 56,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 59,50 p.p. excl. BTW