Hunted | The Game Experience

Prijs vanaf € 39,50 p.p. excl. BTW

Hunted, een razend spannend bedrijfsuitje in Utrecht. Lukt het jullie om 120 minuten uit handen van de recherche te blijven?  

Hunted The Official Game is nu te spelen als bedrijfsuitje in Utrecht

Jouw team is voortvluchtig en de recherche is met man en macht op zoek naar jullie! Het is jullie taak om uit de handen te blijven van de recherche. In samenwerking met de TV producent SimpelZodiak hebben wij dit unieke format speciaal voor groepen en bedrijven in Utrecht ontwikkeld. Uitjesbureau is de officiële licentiehouder in Nederland, wat betekent dat wij als enige evenementenbureau de officiële Hunted teamgame aanbieden. Heb je altijd zelf al eens mee willen doen? Dan is dit je kans!

 

Bekijk hier de officiële trailer: 

Wat kun je verwachten van dit unieke bedrijfsuitje?  

Tijdens dit kat en muis spel is het jullie taak om niet gepakt te worden door de recherche. Maar pas op, zijn er soms meer mensen naast de recherche op zoek naar jullie? Tijdens dit teamuitje is het belangrijk om goed samen te werken. Wees op je hoede want niks is wat het lijkt! Verwacht spanning, een hoog adrenaline gehalte en probeer je naam te zuiveren. 

Verhaallijn Hunted 

Een criminele organisatie heeft jullie bedrijf volledig gehackt! Alle privégegevens van het personeel ligt op straat. Via een verontrustende video van de crimineel vertelt hij dat door middel van deepfake video´s de recherche vermoed dat jullie de criminelen zijn! Dit wordt pas teruggedraaid zodra het jullie lukt om 1 miljoen in CryptoCoins bij het te achterhalen extractiepunt overmaken naar zijn account.  

Gelukkig krijgen jullie hulp van een internationale zakenman. De criminele organisatie probeerde hem er al eerder in te luizen, maar dat is niet gelukt. Hoe hij jullie gaat helpen, ontdek je nog vóór het bedrijfsuitje. 

Op de dag van het bedrijfsuitje 

Jullie worden ontvangen door een handlanger die jullie op weg helpt en de benodigde materialen overhandigt die nodig zijn om de Cryptocoins te verzamelen. Via een tablet krijgen jullie verschillende opdrachten waardoor je de benodigde CryptoCoins kunt verdienen. De opdrachten bestaan onder andere uit Augmented Reality opdrachten, omgevingsvragen en uitdagende hersenkrakers.  

 Samenwerken is belangrijk om de opdrachten te voltooien. Maar blijf niet te lang op één plek want wie weet wordt je in de gaten gehouden! Na 100 minuten krijg je een melding, je moet nu naar het Crypo Transfer Extractiepoint om de CryptoCoins over te maken. Wees op tijd! Anders is al je werk voor niks geweest.  

Zodra je Hunted hebt geboekt begint de voorpret en spanning al. Een week voor het bedrijfsuitje ontvangen jullie al video´s van de crimineel en de internationale zakenman.  

Redt jouw team het om alle CryptoCoins op tijd over te maken en blijven jullie uit de handen van de recherche? Wij kunnen je alvast beloven dat Hunted geen standaard bedrijfsuitje is. Het is een unieke ervaring die jullie als bedrijf niet snel meer zullen vergeten! 

 


Pers.Prijs
25 - 29€ 49,50
30 - 39€ 44,50
40 - >€ 39,50