Dinerspel Hou van Holland. Hoeveel weet jij van Holland?

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

Het Hou van Holland dinerspel. Hoe lekker en feestelijk wilt u uw bedrijfsuitje hebben? Heeft u ook op TV gezien wat een dolle boel het kan worden? Vandaag spelen we deze doldwaze Quiz met u en uw collega’s. Letterlijk tussen de spelonderdelen door verrassen we u met een heerlijk driengangendiner. Als dat geen genieten wordt… Welke IT-er blijkt het lekkerst te zingen en wie van de directeuren spelt zoals meneer Chung zingt? U komt erachter tijdens de diverse ronden van deze hilarische quiz. Tussendoor is het tijd om bij te kletsen, te lachen om de anekdotes die ontstaan en lekker te genieten van alle creativiteit van de keukenbrigade. Wilt u ook een avondje Hollands genieten en laten zien of u van Holland houdt? Neem dan nu contact met ons op.

Hoe werkt het Hou van Holland Dinerspel in Utrecht?

De Utrechtse gezelligheid straalt al van de locatie waar we uw gezelschap ontvangen. Door het decor komt de Hollandse sfeer er al goed in. Onze quizmaster stelt zich voor en stookt de rivaliteit direct een beetje op. Uw gezelschap valt uiteen in gezellige teams, die stiekem toch wel competitief gaan worden! Teams aan tafel? Captains klaar, lachspieren getraind en sfeer top? Het dinerspel Hou van Holland is begonnen! Voordat het voorgerecht geserveerd wordt proeft de quizmaster eerst uw ruimtelijk inzicht en stressbestendigheid. Gezelligheid en sportieve strijd wisselen elkaar af op koers naar het voorgerecht. Zodra het voorgerecht geserveerd wordt is het voor even vrede. Eet smakelijk!

Na het voorgerecht zetten we direct de volgende rondes in. Wie spelt er als Mijnheer Chung en welke Utrechtse collega beeldt, uiteraard zonder namen te noemen het beste Herman Berkien of Tineke Schouten uit?  Ieder teamlid moet wel mee doen om te winnen. Zeker ook in de laatste ronde voor het hoofdgerecht, raadt het fragment. Wie blinkt uit in een visueel geheugen en neemt het team hier op sleeptouw? Hou van Holland zit vol met ontdekkingen.

Tegelijk met het tussenstandje serveren we het hoofdgerecht. Het is niet voor niets een Hollandse avond, dus wilt u prakken, lekker een kuiltje maken voor de jus of een andere Hollandse gewoonte proberen? Leef u uit! Tijdens het diner is het uiteraard weer vrede, al is het ook een goede mogelijkheid om even de kelen te schrapen en uw innerlijke jukebox op te starten.

Na het heerlijke hoofdgerecht is het namelijk tijd voor de Grote Muziekquiz. Blijft u gefocust op de winst of laat u de competitie varen en haakt u lekker in om vrolijk mee te zingen of een polonaise in te zetten? We zijn benieuwd! De ontknoping van deze hilarische quiz serveren we tegelijk met het dessert. Uiteraard is de quiz niet compleet zonder prijsuitreiking met een ‘Hollandse’ prijs voor het winnende team!

Heeft u zin in een bedrijfsuitje zonder poespas maar met veel, heel veel Hollandse gezelligheid en humor? Dan gaan we daarvoor zorgen als u contact met ons opneemt.

Wat is er inbegrepen bij het Hou van Holland dinerspel in Utrecht?

Naast echte Hollandse gezelligheid, een boost van uw kennis over Hollandse folklore, samenwerking en strijd is het Hou van Holland diner inclusief:

 • Professionele entertainer
 • Spelmaterialen
 • Huur van de locatie
 • Driegangendiner
 • Prijs voor het beste team
 • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)
 • Teambuilding

Voor groepen van meer dan 50 personen is het Hou van Holland diner bovendien inclusief:

  • Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen). Klik hier voor een voorbeeld.
  • Exclusieve foto-site met foto’s van uw uitje (groepen > 50 personen).

Pers.Prijs
> 20€ 49.50 p.p. excl. BTW
15 - 19€ 52.50 p.p. excl. BTW

Extra’s:

Kunt u het Hou van Holland dinerspel combineren met andere activiteiten?

Het diner en de avond zijn met het het Hou van Holland dinerspel goed bezet. Een uitgelezen mogelijkheid om in de middag alvast met teambuilding te beginnen, bijvoorbeeld door een spannend stadsspel of sportieve uitdaging. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het Hou van Holland dinerspel is ook een hilarische beleving in Amsterdam, Haarlem en Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 52,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 56,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 59,50 p.p. excl. BTW