Sloepenrace over de Utrechtse grachten. Een watervlug groepsuitje

Prijs vanaf € 49,50 p.p. excl. BTW

De sloepenrace is alles wat u niet verwacht als u over de Utrechtse grachten vaart. Geen rondvaartboot, maar een elektrische fluisterboot, geen kapitein, maar zelf varen. Een drankje serveren of hapje eten op de boot? Dat zit er tijdens deze race zeker niet in. Toch wordt dit een groepsuitje om met veel plezier op terug te kijken. Tijdens deze sloepenrace wint namelijk het team dat zelf zo snel mogelijk over de Utrechtse grachten scheert en als eerste finishlijn haalt. Als de strijd gestreden is gaat u uiteraard wel rustig onderuit met een lekker drankje. Dit alles tijdens de prijsuitreiking, waarbij wij het winnende team op passende wijze in het zonnetje zetten. Heeft u al zin in een waterrace over de Utrechtse grachten? Neem dan contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Wat houdt de Grachten SloepenRace als groepsuitje in Utrecht in?

We verzamelen gezamenlijk bij de elektrische en fluisterstille sloepen. Onze spelleiding verdeelt de groep in teams en legt het spel uit. Gewapend met Tablet, Race App, de overige benodigde attributen en spelmaterialen en uiteraard een drankje en snack voor onderweg, bent u gewapend om de strijd aan te gaan. Een mooi moment om naar uw eigen elektrische fluistersloep te vertrekken! Als alle teams er klaar voor zijn klinkt het startschot. De sloepenrace is begonnen. Aan de hand van de opdrachten en vragen die u via de App ontvangt moet elk team de eigen route bepalen. De andere teams en ander scheepvaartverkeer kan de route kruisen, dus oppassen is het devies. U wilt immers winnen en geen schipbreuk lijden! Het team dat als eerste over de finishlijn komt, mag zich de terechte winnaar van onze sloepenrace noemen. In een nabijgelegen horecalocatie hebben wij inmiddels alle voorbereidingen getroffen om met een spetterende prijsuitreiking de winnaars de eer te bewijzen die hen toekomt. Ook is dit het moment om met een lekker drankje elkaar alle anekdotes van onderweg te vertellen.

Optioneel: de Utrechtse sloepenrace op maat!

Uiteraard zijn wij prima in staat om genoeg creatieve opdrachten en slimme vragen te bedenken om uw teams op sloepenrace te sturen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen vragen of opdrachten in te brengen. Dat kan via een videoboodschap, geluidsfragment, foto of tekst. Een leuk idee om uw sloepenrace in een bepaald thema te passen of voor het bedrijf belangrijke punten onder de aandacht te brengen. Uiteraard denken wij daarbij graag met u mee!

Ziet u zichzelf al aan het roer staan van de snelste sloep? Dat kan als u contact opneemt.

Wat is er inbegrepen bij de Utrechtse sloepenrace?

Naast veel plezier, de unieke mogelijkheid om zelf over de Utrechtse grachten te varen, strijd en veel teambuilding is dit bedrijfsuitje inclusief:

  • Een duurzaam bedrijfsuitje; al onze sloepen zijn elektrische fluisterboten
  • één elektrische fluisterboot per team
  • Tablet, App en andere spelmaterialen
  • Professionele spelbegeleiding
  • Drankje en snack voor onderweg
  • 1 consumptie per persoon
  • Originele prijs voor het winnende team

Is de Utrechtse sloepenrace te combineren met meer gezelligheid?

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even verder te borrelen of wellicht te genieten van een culinaire verrassing. Op dat gebied heeft Utrecht geen geheimen voor ons. Op uw verzoek  breiden we de sloepenrace graag uit met een borrelmoment en/of een lekker diner of lunch. Bel of mail; we vertellen u graag meer.

Het is ook mogelijk uw sloepenrace te organiseren op de befaamde Amsterdamse grachten.


Pers.Prijs
> 50€ 44,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 46,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 49,50 p.p. excl. BTW