Bedrijfsuitje? Geheimen van Utrecht – Utrechts stadsspel | Coronaproof

Prijs vanaf € 29,50 p.p. excl. BTW

Dit bedrijfsuitje toont u Utrecht zoals zelfs veel Utrechters – of waren het nu Utrechtenaren? – is dat het eerste geheim? – hun stad niet kennen. Weet u bijvoorbeeld wat er mis is met het Monopoly-spel? Hoeveel treden de Domtoren heeft (U heeft nu nog twee keuzes, Google of klimmen) of wat er aan de toren vast zat? Wij verklappen niets, want Utrecht geeft haar geheimen alleen bloot aan het team dat de scherpste speurzin combineert met de meeste wil om te winnen. Neem snel contact op voor meer informatie en ontrafel de geheimen van Utrecht!

Het is weer mogelijk om aangepaste teamuitjes te laten plaatsvinden. Al onze maatregelen hiervoor leest u in ons 1,5 meter protocol.

Wat houdt het bedrijfsuitje ‘Geheimen van Utrecht’ in?

Uw gezelschap verzamelt op een centraal punt in Utrecht. Hier gaat, na een welkom van onze spelleiding, uw bedrijfsuitje van start. Na een korte uitleg en introductie verdeelt de spelleiding uw gezelschap in teams. U voelt het zinderen in de lucht, Utrecht staat op het punt haar geheimen los te laten. Elk team krijgt de spelmaterialen die nodig zijn om te zien waar de geheimen zijn gevallen. Om de geheimen definitief te ontfutselen ontkomt u niet aan het beantwoorden van bijzondere vragen en het vervullen van creatieve opdrachten. Utrecht verkoopt haar geheimen duur, dus teamspirit is geboden!

Samenwerking, creativiteit, navigatie en speurzin zijn de eigenschappen die nodig zijn om uw team van locatie naar locatie te brengen. Voeg daar inlevingsvermogen, een portie kritisch kijken en lezen en wat doorzettingsvermogen aan toe en u vindt vast de meeste goede antwoorden en creatiefste invullingen voor de vragen en opdracht. Het laatste element wat we aan uw teambuilding toevoegen is snelheid, want alleen het team dat als eerste terug is met de meeste goede antwoorden is de winnaar van dit gezellige en onthullende bedrijfsuitje vol teambuilding.

Na drie uur speuren en scoren zien we elkaar weer terug op de startlocatie. Tijd voor een drankje en even bijpraten!

De prijsuitreiking en een toepasselijke prijs vormen een welverdiende bekroning van dit gezellige bedrijfsuitje!

Heeft u ook zo’n zin om Utrecht van haar geheimen te beroven? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie.

Wat is inbegrepen bij het bedrijfsuitje ‘Geheimen van Utrecht’?

Naast een ontdekkingstocht door Utrecht, spannend en gezellig spel, veel humor en teambuilding is dit bedrijfsuitje inclusief:

  • Gebruik van een typisch Utrechtse locatie
  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen
  • Één consumptie per persoon
  • Versnapering voor onderweg
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.

Is het bedrijfsuitje ‘Geheimen van Utrecht’ te combineren met andere activiteiten of ergens anders te spelen?

Na al deze ontboezemingen zal een goede borrel of heerlijk diner wel smaken. Utrecht heeft ook op dat gebied geen geheimen voor ons, dus we nemen u graag de organisatie uit handen door het bedrijfsuitje uit te breiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. Gaat u liever met een gevulde maag op stap? We kunnen uw bedrijfsuitje natuurlijk ook beginnen met een heerlijke lunch! We vertellen u graag meer.

Naast Utrecht zijn wij er ook in geslaagd om de wereldstad Amsterdam, bescheiden Haarlem en onontdekt Den Bosch hun geheimen prijs te laten geven.


Pers.Prijs
> 50€ 29,50 p.p. excl BTW
30 - 50€ 32.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.