Leuke activiteiten op Fort Vechten – dé Adventure tocht in Utrecht!

Prijs vanaf € 39,50 p.p. excl. BTW

Leuke activiteiten tijdens de adventure tocht in Fort Vechten zijn er genoeg. Bestaat uw team voornamelijk uit kampioenen in koffiekopjes heffen of heeft u vorig jaar nog met elkaar de marathon van Utrecht gelopen? Wij stemmen de adventure tocht in overleg af op de sportiviteit van uw groep en de gewenste mate van uitdaging. Zo weten we zeker dat deze adventure tocht aansluit bij uw gezelschap en voor iedereen leuk blijft. Welk niveau u ook kiest, u wordt in teamverband verrast door obstakels, problemen en lastige opdrachten. Teamwork en communicatie zijn dus noodzakelijk! Heeft u ook al zin om uw teambuilding met leuke activiteiten naar een hoger niveau te tillen? Vraag dan snel meer informatie aan!

Wat houden de leuke activiteiten tijdens de Adventure tocht in?

De hele dag zal plaats vinden op en rond Fort Vechten. Fort Vechten is een Fort uit de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Deze unieke locatie is gebouwd in 1867.  Het terrein is 17 hectare groot en groen, ruig en geheimzinnig tegelijk. Kortom, alle mogelijkheden voor leuke activiteiten in een spannende adventure tocht. Het adventure-parcours stellen we in overleg met u samen. Recreatief of competitief, het wordt zo inspannend als u dat wenst. Op elk niveau verzorgen we fysiek en probleemoplossende activiteiten waarbij creativiteit, planning, communicatie en motivatie onontbeerlijk zijn. Zo combineert u de leuke activiteiten direct met een gezonde portie teambuilding waar iedereen aan mee kan doen.

Nadat u door ons team bent welkom geheten en de indrukken van dit machtige fort op u in heeft laten werken leggen wij u, terwijl u van een kopje koffie of thee geniet, de indeling van de dag en de leuke activiteiten uit. Vervolgens delen we het gezelschap op in teams en kan uw adventure tocht beginnen!

Afhankelijk van uw keuze zijn de mogelijkheden eindeloos. Gaat u in teams boten bouwen, vlotten varen of pontons construeren? Misschien liever hoog boven het water oversteken via een touwbrug, een tokkelbaan, of,  als uitdaging “een deathride”? Blijft u liever op de grond met een moerasoversteek, een mijnenveld of een Jakobsladder? De keuze is aan u, het wordt zo uitdagen als u dat wilt. Uiteraard letten we altijd op de veiligheid, dus wat u ook kiest, alle activiteiten staan onder begeleiding van ons professionele team.

Heeft u ook al zin in een bedrijfsuitje vol leuke activiteiten waar u wat ons betreft naar keuze de boom in of het dak op kunt? Neem dan snel contact met ons op.

Wat is er inbegrepen bij de Avendture tocht Fort Vechten met leuke activiteiten?

Naast een parcours dat zo uitdagend is als u wilt, sportiviteit, teambuilding en veel gezelligheid is deze adventure tocht inclusief:

  • Huur locatie – teambuilding
  • Ontvangst met koffie / thee
  • Professionele begeleiding gedurende hele arrangement
  • Bijhorende spelmaterialen
  • Gebruik van het Fort
  • Op maat uitgezet parcours met leuke activiteiten op ieder niveau

Is de Adventure tocht op Fort Vechten ook combineren met andere activiteiten?

Na deze sportieve en gezellige adventure-tocht heeft u vast trek gekregen. Daarom combineert deze adventure tocht goed met een lekkere lunch, gezellige borrel of smakelijk diner. Wilt u wat meer in het ‘adventure’ thema blijven? Wij organiseren op Fort Vechten graag een gezellige barbecue of outdoor cooking. Als u ook hier leuke activiteiten van wilt maken kan dit zelfs in workshop-vorm waarbij u zelf uw maaltijd bereidt. Over teambuilding en leuke activiteiten gesproken! Kortom, de uitbreiding van de adventure tocht  met een gezellige borrel en/of een lekker diner, in welke vorm dan ook, of uitgebreide lunch is bij ons in goede handen. Heeft u andere creatieve ideeën, wilt u overleggen, alvast een optie nemen of meer informatie? Bel of mail; we vertellen u graag meer.

 

 


Pers.Prijs
> 50€ 39,50 p.p. excl. BTW
20 - 50€ 47,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.