Fort Escape Utrecht – Escape voor groepen in het Fort bij Vechten | 1,5 M. Uitje

Prijs vanaf € 39,50 p.p. excl. BTW

We werken volgens ons 1,5 meter afstand protocol en met enkele aanpassingen is onze Fort Escape Utrecht nu Corona Proof! Het is de Escape Room de hit van dit moment en wat als uw groepsuitje met een grote groep is? Wij bedachten een ‘over de top’ ervaring om een escape voor grote groepen te bouwen: Fort Escape Utrecht. Het historische Fort bij Vechten in Utrecht is het decor van dé escape voor grote groepen. Bovendien is deze escape game uitgeroepen tot beste Escape Game van Nederland. 

Bekijk de Fortreffelijke preview van de Fort Escape in Utrecht!Hoe verloopt de escape voor grote groepen in het Fort bij Vechten op 1, 5 meter?

We kunnen met recht stellen dat u een unieke ervaring tegemoet gaat. Die begint al als u de locatie nadert: het indrukwekkende, Fort bij Vechten nabij Utrecht met haar bijgebouwen. Deze unieke locatie is het op één na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie ( de waterlinie is Unesco Werelderfgoed).

Het spel:

De professionele spelleiding heet u van harte welkom. Onder het genot van een kopje koffie of thee presenteren zijn een korte instructie en leggen zij het spel kort uit, rekening houdend met de 1,5 meter afstand regel en alle andere hygiëne maatregelen. Speciaal voor uw gezelschap (standaard tot 90 personen, terwijl een grotere groep in overleg ook mogelijk is) hebben wij Fort bij Vechten omgetoverd tot Escape Fort. Wij verdelen het gezelschap in teams. Ieder team ontvangt een tablet met speciale Fort Escape app.

Elk team wacht maar liefst drie mysterieuze afgesloten ruimtes, afgewisseld met uitdagende en actieve buitenopdrachten. Met de smartphone is het aan u om de juiste route dwars door, onder en over het historisch Fort te ontdekken. Per zone heeft u een uur de tijd om te ontsnappen aan een dreigende ondergang. Logisch nadenken en samenwerking vormen de sleutel tot de ontsnapping. Binnen uw team zullen verschillende rollen ontstaan. Wie is de leider? Welke strateeg schuilt er in uw team? Hoe goed kan de secretaresse puzzelen en welke directeur kan ook heel goed feedback ontvangen? Allemaal eigenschappen die u vandaag zult ontdekken! Daarnaast moet u als team een stevige dosis strijdlust combineren met een flinke scheut strategie en een portie koelbloedigheid om de andere teams voor te blijven. Er kan namelijk maar één team als eerste ontsnappen.

Na 2,5 uur ontvangen alle teams de laatste aanwijzing voor het eindspel. Welk team weet als eerste te ontsnappen van Fort Utrecht?

Deze escape voor grote groepen is nog spannender dan de originele escape room en niet voor niets uitgeroepen tot beste escape voor grote groepen! Vraag daarom nu meer informatie aan!

Wat is er inbegrepen bij de escape voor grote groepen op Fort bij Vechten?

Naast een unieke beleving, strijd, teambuilding, uitdagende opdrachten en vooral veel gezelligheid is het volgende bij Fort Escape Utrecht inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee
  • Gebruik van het Fort
  • Professionele begeleiding gedurende hele arrangement
  • Tablet met Fort-Escape-App
  • Bijhorende spelmaterialen
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking
  • Veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.

Zijn er mogelijkheden om de Fort Escape Game in Utrecht te verrijken?

Zo’n bijzondere locatie vraagt om bijzondere ervaringen. Daarom breiden we uw Fort Escape desgewenst graag uit met een lekkere Lunch of gezellige borrel. Ook een barbecue of outdoor cooking, wellicht zelfs in combinatie met een workshop of in spelvorm zijn verrassende mogelijkheden om nog meer van deze dag en Fort bij Vechten te genieten. Alle opties zijn uiteraard geschikt, net zoals de escape, voor grote groepen!

Als u contact met ons opneemt denken we graag mee over één of meer verrassende uitbreidingen binnen uw budget.


Pers.Prijs
> 75€ 39,50 p.p. excl. BTW
60 - 74€ 43,50 p.p. excl. BTW
45 - 59€ 47,50 p.p. excl. BTW
30 - 44€ 49,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ Vast bedrag (op aanvraag)
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.