Fort Escape Diner – Fort bij Vechten als spannendste escape room!

Prijs vanaf € 73,50 p.p. excl. BTW

Het Fort Escape Diner: uw gezelschap is vanavond te gast bij of, beter gezegd, ingesloten in het historische Fort bij Vechten (vlakbij Utrecht). Als verdedigingswerk van de Hollandse Waterlinie heeft het fort vanaf midden 19de eeuw al vele gevangenen en minstens zoveel ontsnappingspogingen gekend. Vanavond is het de beurt aan uw gezelschap. Een onheilspellende Chambree met flakkerend vuur en onbestemde silhouetten op de wand. Olielampen als enige verlichting als u in de donkere avond op zoek gaat naar de Escape Rooms die op het terrein verspreid zijn en de pure duisternis in de Escape Room als u die eenmaal gevonden heeft… Een teamuitje om van te huiveren. Om even aan het spel te ontsnappen hebben we onze zeer vrije en creatieve keukenbrigade gevraagd u te boeien met een heerlijk driegangendiner. Dit is Fort Escape Diner, een volledig nieuw dinerspel op het unieke en historische Fort bij Vechten. Vraag nu meer informatie aan en mis geen seconde van dit even sfeervolle als spannende bedrijfsuitje!

Hoe werkt het Fort Escape Diner?

De Chambree is de centrale locatie van het indrukwekkende Fort bij Vechten en dit huiveringwekkend lekkere bedrijfsuitje. Onze Escape spelleiding heet u daar welkom, deelt de teams in en legt het spel uit. Het is al snel duidelijk. Uw team moet vanavond als eerste ontsnappen uit niet één maar TWEE verschillende escape rooms. Deze zijn verspreid over het Fort te vinden. Met saamhorigheid, coördinatie en vertrouwen als vaardigheden voor teambuilding gaat u op zoek. Als u de Escape Room binnen de gestelde tijd weet te vinden door de opdrachten juist te volbrengen en ook op tijd uit de Escape Room ontsnapt bent u op tijd om te genieten van een gang van uw diner.

Uiteraard kunt u ook gezellig mee-eten als u te laat bent, maar de overschrijding van uw tijd kost u dure punten. Zo spelen we tussen de gangen van het diner door dit Fort Escape Diner tot aan het dessert. Tijdens het dessert heeft u de tot dan toe verdiende punten hard nodig voor ons alles bepalende slotspel. Hier wordt bepaald welk team zich de ultieme ‘Fort Expert’ mag noemen en dit een jaar lang onder de neus van de verliezers mag wrijven.

Heeft u ook zo’n zin in een teamuitje op indrukwekkende locatie, met fenomenale sfeer en waar plezier en gezelligheid worden afgewisseld met suspense en competitie? Neem dan contact met ons op om het Fort Escape Diner te spelen.

Wat is inbegrepen bij het Fort Escape Diner:

  • Professionele entertainers / begeleiders
  • Heerlijk driegangen diner op het fort
  • Exclusieve ruimte voor uw gezelschap in het Fort
  • Fantastisch spel aan tafel en met twee verschillende en unieke Escape Rooms
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Teambuilding en strijd aan tafel.
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

Speelt u liever een Fort Escape Lunch?

Eerlijk is eerlijk, de duisternis buiten geeft het Fort Escape Diner een extra dimensie, maar ook als Lunchgame is de spanning om te snijden. We leggen u de mogelijkheden graag uit als u contact met ons opneemt.

Kunt u het Fort Escape Diner op het Fort bij Vechten ook combineren met andere activiteiten?

Door de diverse mogelijkheden en de planning rond het diner is het Fort Escape Diner een prima afsluiter van een leuk middagprogramma. De unieke ambiance van Fort bij Vechten biedt vele mogelijkheden om ontspannen aan uw teambuilding te werken. Hier kunt u wat inspiratie opdoen. Uiteraard helpen wij u ook graag als u contact met ons opneemt!

 


Pers.Prijs
46 - 60€ 73.50 p.p. excl. BTW
31 - 45€ 77.50 p.p. excl. BTW
25 - 30€ 82.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.