Floating Dinner in Utrecht

Prijs op aanvraag

Het floating dinner laat uw gezelschap op unieke wijze kennis maken met de mooie Oudegracht en gezelligste restaurants van Utrecht.  Klinkt: “wat drinken, lekker eten en stukje varen” ritmisch genoeg om een aantal maal te herhalen? Dan is ons floating dinner uw ideale bedrijfsuitje. Dat gevoel kan overigens ook ontstaan als u houdt van gezelligheid, ontspanning en een genieten. ’t is maar dat u het weet! Deze variatie van verschillende sferen zorgt voor een unieke beleving van Utrecht en de gezelligste avond in tijden. Wilt u ook wel eens de boot ingaan tijdens uw bedrijfsdiner? Neem dan nu contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Hoe verloopt het floating dinner in Utrecht?

Een gezellig Utrechts restaurant is het centrale startpunt. Hier heeft u de gelegenheid te verzamelen, elkaar te begroeten en alvast wat bij te kletsen. U komt vanzelf in de stemming. Dat gevoel wordt nog versterkt als het heerlijke voorgerecht geserveerd wordt. Eet smakelijk! Als het voorgerecht bekomen is, is het een mooi moment om u weer reisvaardig te maken. Op naar uw rondvaartboot. Daar vindt u de kapitein en bemanning die u graag welkom heten voor de afvaart. Wat volgt is een mooie rondvaart van 45 minuten. Uw gids praat u bij over de vele bijzonderheden die er over de Utrechtse grachten te vertellen zijn. Uiteraard heeft u ook ruim de tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Zo meert u haast ongemerkt aan bij het tweede restaurant van vanavond. Hier geniet uw gezelschap van een heerlijk hoofdgerecht.

We nemen ruim voldoende gelegenheid om in rustig tempo te genieten van uw volgende culinaire verrassing en lekker met elkaar verder te praten of te lachen. Geniet ervan!

Met het afruimen van de tafels wordt het tijd om afscheid te nemen en terug te wandelen naar het schip. Zoals u mag verwachten is de kapitein er helemaal klaar voor. Na een vriendelijk welkom zet hij koers voor een tweede al even mooie rondvaart van 45 minuten. In het juiste seizoen vormt de (feest)verlichting een extra attractie! Net zo professioneel als tijdens de eerste vaart deelt uw gids geheimen, verborgen schatten en meer moois op en rond de Utrechtse grachten. Voor u er erg in heeft ligt het schip stil. Het afscheid van de kapitein nadert. In de verte doemt onze derde locatie al op,. Hier genieten we van een dessert om letterlijk van te smullen. Als het nagerecht genuttigd is houdt uw begeleiding het voor vandaag voor gezien. Uiteraard houdt niemand u tegen om het Utrechtse nachtleven op eigen gelegenheid verder te verkennen!

Zet u ook graag koers naar uw volgende culinaire bedrijfsuitje in Utrecht? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Wat heeft het Floating dinner u te bieden?

Naast een hoop gezelligheid, onthulling van de geheimen van de Utrechtse grachten en kennismaking met de lekkerste restaurantjes van Utrecht is het volgende bij het floating dinner inbegrepen:

  • Professionele Gids
  • Driegangendiner in drie verschillende restaurants
  • Boot
  • Schipper
  • 2x rondvaart van 45 minuten
  • Teambuilding en erg veel gezelligheid

Kun je het floating dinner ook combineren met andere teambuilding?

Door de vrije opzet van het floating dinner leent deze activiteit zich uitstekend als een bijzondere afsluiter van bijvoorbeeld een spannend stadsspel of een typisch Utrechtse activiteit. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden die we graag bespreken als u contact met ons opneemt.