Expeditie Robinson! teambuilding en fun

Prijs vanaf € 34,50 p.p. excl. BTW

Expeditie Robinson kan natuurlijk niet zonder zand. Daarom gaat u vandaag aan de slag op het strand. Daar wachten de opdrachten die u uitdagen en de teambuilding een boost zullen geven. Welke onopvallende collega blijkt een echte overlever? Wie neemt het voortouw als het echt moeilijk wordt en wie houdt het hoofd koel als de concurrerende teams in uw nek hijgen? Expeditie Robinson onthult alle aspecten van teambuilding in uw teams terwijl u geniet van een uitdagende actiegame. De ultieme Crusoe, de enige titel die je niet kan halen door promotie maar door dit spel te winnen. Heeft u al zin om uw team naar de overwinning te coachen? Neem dan nu contact met ons op en vraag meer informatie!

Hoe gaat Expeditie Robinson als groepsuitje in Utrecht?

Vooraf stemmen we met de organisatie af welk strand vandaag in het teken van uw Expeditie Robinson staat. Met stranden als bij de Loosdrechtse- en Vinkeveense Plassen, in het Julianapark, Park Nieuweroord en de Voorveldse Polder is er keuze genoeg. Op het strand van uw keuze verzamelt u zich voor het groepsuitje en heet onze spelleiding u van harte welkom. De begeleiding deelt uw gezelschap op in kleine teams en legt het spel nog één keer uit.

Daarna mag uw team aan de slag voor de ultieme overlevingsstrijd! Hoe diep zijn begrippen als slimheid, samenwerking en teamgevoel in het DNA van uw bedrijf verankerd? Hoe interpreteert men in uw organisatie de begrippen improviseren, overleggen, respectvolle feedback geven of teamgedachten? In 3,5 uur spannende strijd legt Expeditie Robinson het antwoord op deze vragen even vakkundig als direct voor. We testen u met bijzondere opdrachten die we geheel in Crusoe-stijl overhandigen. Uw enige teamopdracht? Zo snel en goed mogelijk overleven. Zo leert u uw collega’s, team en uzelf nog beter kennen terwijl u eindelijk de competitie met uw collega’s aan mag. Teambuilding in optima forma!

Het team dat als eerste finisht benoemen wij tot Ultieme Robinson.  Tijdens de gezellige prijsuitrikeing zetten wij in het zonnetje en geven wij u nog even de gelegenheid op te scheppen over elkaars of uw eigen kunnen. Dit natuurlijk onder het genot van een heerlijk drankje.

Ziet u de Robinson-titel al op de afdeling staan? Boek dan hier direct vrijblijvend een optie voor het Expeditie Robinson spel

Wat bieden wij u tijdens het Expeditie Robinson Spel?

Naast 3,5 uur competitie, uitdaging, plezier en inzicht in uw capaciteiten tot teambuilding bieden wij u:

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen
  • Versterking van de teamspirit binnen de groep
  • Originele prijs voor het winnende team
  • Indien gewenst in het Engels

Is het Expeditie Robinson Spel te combineren met een diner, andere locatie of internationale gasten?

We kunnen ons voorstellen dat u na een middag overleven toe bent aan een goed en gezellig diner. Een driegangendiner in de stad is dan gezellig, maar een uitgebreide beachbarbecue of outdoor cooking is ook een bijzondere ervaring. Welke optie u ook kiest, wij denken graag met u mee als u contact opneemt.

Het spel is op elke willekeurige locatie te spelen, dus we brengen het Expeditie Robinson Spel komt graag naar u toe. In die gevallen is het mogelijk om naast de barbecue ook een ontbijt, lunch, drank, aankleding en/of of eventuele borrel op locatie te regelen.

Tot slot is het, als uw teambuilding een internationaal karakter moet krijgen, ook mogelijk om het Expeditie Robinson spel in het Engels te spelen. Vraag onze medewerkers om meer informatie.


Pers.Prijs
> 50€ 34.50 p.p. excl BTW
30 - 50€ 36.50 p.p. excl BTW
20 - 29€ 39.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.